featured

Ethereum, yeni haftaya yüzde 9’luk bir ralli ile başladı! Devamı gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, geçen hafta kriptoyla ilgili iki büyük bankanın çökmesine rağmen, yeni haftaya yeşil başladı. Sadece ETH değil, kriptoların büyük bir kısmı da piyasa lideri olan Bitcoin’in hareketlenmesiyle birlikte yükselişe geçti. Son 24 saatte Bitcoin %8,68 oranında bir artış yaşarken, Ethereum ise %8,01’lik bir yükseliş kaydetti.

Küresel kripto piyasası değeri, geçtiğimiz güne göre %7,18 oranında bir artışla 1,03 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor. Son 24 saatteki toplam kripto piyasası hacmi ise %2,09 arttı ve şu anda 75,21 milyar dolar seviyesinde.

Ethereum fiyatı artıyor

İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un fiyatı bugün son 24 saatte %8,68 oranında bir yükseliş kaydetti. Ethereum’un piyasa değeri 196,50 milyar dolardır. Ayrıca son 24 saatteki işlem hacminin %11,29 artması da yatırımcıların ilgisinin arttığını gösteriyor. ETH, bu yazının yazıldığı sırada 1,605 dolar civarında işlem görüyor.

Ethereum

Mart ayı sonuna kadar tamamlanması beklenen Shanghai yükseltmesi, Nisan ayına ertelendi. Shanghai yükseltmesi için kapsamlı bir prova görevi gören Goerli test ağının lansmanının, Ethereum geliştiricileri tarafından 14 Mart gibi gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Sırada ne var?

Ethereum’un fiyatı, boğaların güçlerini korumaları sebebiyle 1,370 dolara kadar yükseldi. Daha sonrasında ETH güçlü bir temel oluşturdu ve 1,450 dolarda bulunan direnç noktasını da kırmayı başardı.

Özellikle, 1,500 dolar ve 1,565 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının üzerine belirgin bir artış gerçekleşti. Ek olarak ETH, saatlik grafiğinde 1,480 dolara yakın dirençle önemli bir düşüş trendi çizgisini kırdı. Sonunda parite 1,600 dolardaki direnç noktasını aşarak 1,636 dolar ile zirve yaptı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin