Ethereum ve Uniswap fiyat analizi: ETH ve UNI için izlenecek kritik seviyeler
Ethereum ve Uniswap fiyat analizi: ETH ve UNI için izlenecek kritik seviyeler

Ethereum ve Uniswap fiyat analizi: ETH ve UNI için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük altcoin’i Ethereum, 1.600 dolar seviyesini yeniden ele geçirdi ve 200-SMA’nın üzerinde bir kırılma hedefledi. Piyasanın boğaları Uniswap piyasasının kontrolünü sürdürdü ve 27,2 dolardaki direncin bir yükseliş senaryosunda devrilmesi muhtemel görünüyor.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum’un 4 saatlik grafiğinde birbirini izleyen yeşil şamdanlar, 1.600 dolar seviyesini yeniden kazandıktan sonra piyasadaki yükseliş hissinin altını çizdi. Bununla birlikte, ilginç olan, 200-SMA (yeşil) 50-SMA’nın (mavi) üzerinde geçerken bile ETH’nin kazançlar kaydetmesiydi, bu genellikle düşüş eğilimi olarak kabul ediliyor. Belki de, yazının yazıldığı sırada yukarı taşındığı için kazanımlar Bitcoin ile pozitif bir korelasyonu da yansıtıyor.

Blockchain ölçümleri, ETH’nin önümüzdeki birkaç ticaret seansında ek kazançlar için yükseldiğini gösterdi. RSI keskin bir şekilde yükseldi ve boğalar fiyatı kontrol etmeye çalışırken aşırı alım bölgesine bakıyor. Awesome Osilatör de ayrıca yükseliş ivmesinde bir artış kaydetti. 200-SMA’nın üzerinde bir artış, ileriye dönük olarak kesin görünüyor.

Uniswap (UNI) fiyat analizi

Parabolic SAR’ın noktalı işaretleri, Uniswap 20 dolardan toparlandıktan sonra yükseliş trendini sürdürürken mum çubuklarının altına hareket etti. ADX Göstergesinde 20 değeri görülürken bir miktar zayıflık söz konusu, ancak piyasada yükseliş güçlendiği için endeks yukarı yönü işaret ediyor.

Önümüzdeki seanslarda alım satım hacimleri toplanırsa, ayılar 27,2 dolarlık direnç işaretini tutmakta zorlanabilir. Aksi yönde, UNI aşağı hareket ederse, 50-SMA (sarı) fiyat düşüşüne karşı tampon görevi görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin