Ethereum varlıkları, FTX söylentileri ile beraber borsadan çıktı

Ethereum varlıkları, FTX söylentileri ile beraber borsadan çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası FTX’in yerel kripto para birimi olan FTX Token (FTT), son bir saatte %20 daha düşerek 20 doların altına geriledi. Şu an itibarıyla FTT, 2.7 milyar dolarlık bir piyasa değerinin altında kaldı. 17 doların altında kalan fiyatla %20’lik anlık düşüş görüyor.

Son keskin düşüş, FTT tokenleri bir saat içinde 500 milyon dolardan fazla değer kaybettiği anlamına geliyor. Ayrıca, FTX tokenlerin piyasa değerindeki toplam çöküş, son dört gün içinde yaklaşık bir milyar oldu.

FTX borsasında yaşanan sıkıntısı sonrasında ise Ethereum varlıkları çıkış gördü. FTX söylentilerinin çoğalmasıyla beraber borsada yer alan varlıkların çıkışı çoğaldı. 500 milyon dolar değerindeki FTX Tokenlerinin (FTT) Binance’e yakın zamanda transferi, kripto borsasının finansmanı konusunda büyük şüphecilik yarattı. Fakat FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, tüm operasyonların iyi çalıştığına dair güvence verdi.

FTX Ethereum varlıkları
FTX Ethereum varlıkları

Ethereum varlıklarında büyük çıkış

Küresel dijital varlık piyasası, son zamanlarda artan belirsizlik nedeniyle doğrudan satış baskısı altında işlem görüyor. Baskı altında kalan piyasanın sonucunda Ethereum varlıklarındaki büyük çıkış dikkat çekti.

FTT tasfiyesinin yanı sıra, kullanıcılar ana FTX cüzdanından Ethereum gibi büyük altcoinleri çekiyor. Zincir üstü verilere göre, Binance dramasının ortasında Ethereum’un (ETH) %90’ından fazlası FTX ana cüzdanından çıkarıldı. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment raporları:

“Sadece iki gün içinde, FTX’in ana cüzdanında tutulan Ethereum miktarı 322 binden 32 bin’e düştü. Bir noktada, cüzdan dakikada 500 Ethereum varlıklarını çıkardı.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin