Ethereum (ETH) için 2018 yılındaki metrik yeniden gözlemdi! İşte ayrıntılar
Ethereum (ETH) için 2018 yılındaki metrik yeniden gözlemdi! İşte ayrıntılar

Ethereum (ETH) için 2018 yılındaki metrik yeniden gözlemdi! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Glassnode, 12-24 ay uykuda kalan Ethereum (ETH) sayısının 2018 yılındaki seviyelerine tekrar ulaştığını söylüyor.  ETH fiyatı ise son 24 saat içerisinde 1.660 doları test etti ve reddedildi.

Glassnode tarafından paylaşılan veriler ışığında 12 ile 24 ay önce son kez hareket eden Ether (ETH) sayısında hızlı bir artış yaşandı

Hareketsiz Eter (ETH) sayısı dört yılın zirvesinde

Glassnode Alerts tarafından bugün paylaşılan bir tweet’e göre, 7 Kasım 2022, 35.185.071,976 Ether (ETH), 12 ile 24 ay önce cüzdanlar arasında taşındı. Bununla birlikte, en az bir yıl boyunca uykuda kaldılar.

Bu kategoride Ether (ETH) en son 10 Ekim 2018’de kaydedildi. Bu değer 2018 yılında ETH 280 dolardayken gerçekleşti. Bir dereceye kadar bu, düşüş durgunluğu sırasında uzun vadeli ETH sahipleri tarafından kripto paraya olan güveni temsil edebilir.

Ayrıca, ETH arzının arttığını söylemekte fayda var. Bu nedenle, 2018’in yükseği, hareketsiz Ether arzının payı açısından daha etkileyiciydi. Ethereum (ETH) fiyatı 24 saat içinde iki kez 1,660 dolardan reddedildi

Son olarak 4-5 Kasım’da, Ethereum (ETH) fiyatı yedi haftanın en yüksek seviyelerine yükseldi. Yerel zirvesi, büyük spot borsalarda 1.660 doların üzerinde kaydedildi. ETH fiyat artışı, Vitalik Buterin tarafından güncellenmiş Birleştirme sonrası yol haritası sebep olarak gösterilebilir.

Bununla birlikte, Ethereum (ETH) bu yükselişi daha da genişletemedi: şu anda ikinci kripto para birimi, 24 saat içinde %3 düşüşle 1.580 dolardan el değiştiriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin