Ethereum, Polkadot ve Tron fiyat analizi: 6 Kasım
Ethereum, Polkadot ve Tron fiyat analizi: 6 Kasım

Ethereum, Polkadot ve Tron fiyat analizi: 6 Kasım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum, geçtiğimiz gün hafif bir geri çekilmeye tanık olduğu için genel olarak kripto piyasası da olumsuz etkilendi. Ethereum uzun vadede yükselişini sürdürdü fakat frafiğe göre kısa vadeli karışık sinyaller verdi.

Bu hafta Polkadot ve Tron gibi altcoinler çift haneli yükselişler kaydetti. Ancak yükselişin ivmesinin kazandığına dair işaretler var. Ethereum son 40 içerisinde, iki paralel kanal arasında bir yükseliş trendi içinde hareket ediyor bir ay gibi bir sürede yüzde 25’in üzerinde kâr topladı. Sonuç olarak, akıllı sözleşme platformu ATH’sine 3 Kasım tarihinde 4.665,87 dolardan ulaştı. Ayrıca, son üç hafta içinde ETH satış baskısı içerisinde ayıların hedefi ise 4.357,64 dolara düşürmek.

Bununla birlikte, ETH 24 saat içinde %1,5 düşüş kaydetti ve yazım 4496,76 dolardan işlem görüyor. Kısa vadeli teknikler ise karışık sinyaller veriyor. Karışık sinyallerin ne anlama geldiğini açıklayaca; işlem fiyatı, 4 saatlik 20-SMA’nın (beyaz) altında yer alıyor.

Ek olarak Göreceli Güç Endeksi (RSI), fiyat ATH’ye ulaştıktan sonra bir geri çekilme gördü, ancak orta çizginin biraz üzerinde durmayı başardı. Awesome Oscillator kırmızı sinyaller veriyor ve sıfır çizgisine yaklaşıyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, ADX çizgisi zayıf bir yön eğilimi sergiliyor.

Polkadot (DOT)

DOT fiyatı ise 20 Temmuzdan bu yana oldukça hareketli. DOT’un Bu 109 günlük rallisi tokenin birçok direnci kırmasına ve yeni fiyat zirveleri belirlemesine neden oldu. Sonuç olarak, DOT 4 Kasım tarihinde yeni ATH’sine yani 55 dolar seviyesine yükseldi.

Bununla birlikte, kısa vadeli kilit teknikler satıcıları tercih ettiği için altcoin 24 saat içinde %3,6 düşüş gördü. Sonuç olarak, fiyat trendi takip eden trend çizgileri arasında geri döndü. Yazım sırasında, DOT 20-SMA’sının (beyaz) biraz altında 51,1 dolardan işlem görüyor.

RSI, son gün aşırı alım bölgesinden yarı çizgiye düştükten sonra güneye yöneldi. Ayrıca, MACD histogramı ve AO kırmızı sinyaller veriyor ve azalan satın alma gücünü gösterdi.

Tron (TRX)

TRX, fiyatın 30 Eylül tarihinden bu yana yükseliş eğilimi içerisinde. Ralliyle birlikte TRX ani direnci kırdı ve  2 Kasım’da 0,11050 dolar ile 46 günün en yüksek seviyesine ulaştı.

Ancak, fiyat hafif bir gerilemeye tanık oldu ve 24 saat içinde %2,2’lik bir düşüş kaydettikten sonra 0,10274 dolardan işlem görüyor.

Kısa vadeli teknikler, satıcılar için hafif bir tercih önerdi. RSI göstergesi gücünü kaybettiği için orta çizginin altına geriledi. Ek olarak, MACD ve AO kırmızı sinyaller veriyor ve düşüş eğilimi tekrar ediyor. ADX çizgisi de zayıf bir yön trendi sergiledi. Bu nedenle, TRX boğaları sürekli baskı uygulayabilirse, direnci 0,10335 dolardan kırmayı hedefleyecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Mudanya mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin