Ethereum piyasayı alt üst edecek
Ethereum piyasayı alt üst edecek

Ethereum piyasayı alt üst edecek! Ama nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finans sektöründe oldukça iyi bilinen Goldman Sachs’dan daha önceleri  Blockchain’in her şeyi değiştirebileceği ve alt üst edebileceğine dair bir itiraf gelmişti. Ancak TenX’in kurucusu ve “Cryptocurrencies Simply Explained “ kitabının yazarı Dr. Julian Hosp bir adım daha ileri giderek, daha spesifik olarak Ethereum piyasayı alt üst edecek iddiasında bulundu. Yatırımcıların bu kripto parayı ise daha yakından takip etmeleri konusunda öneride bulundu.

Hosp, İnternet hisselerinin çoğunun, internet aracılığıyla satış yapan firmaların iflasları sonra başarısız olduğunu hatırlatarak  kripto para birimlerinin de aynı kaderi paylaşabileceği konusunda endişelerini dile getiriyor. Ayrıca yatırımcıların Blockchain ve kripto para alanında bir miktar pozisyon almaları gerektiğine ve özellikle Ethereum platformuna odaklanılması gerektiğini de inanıyor.

Ethereum piyasayı alt üst edecek iddiası, diğer kripto paralardan farklı karakteristik özellik göstermesine dayanıyor

Ethereum diğer kripto para birimlerinden farklıdır. Verileri şeffaf ve anonim olarak güvenli bir şekilde depolayabilme özelliğine sahiptir. Bu özelliği ile bir dizi farklı pazarda kullanılabileceği anlamını taşır. TenX kurucusu Dr. Julian Hosp, bu durumun, yatırımcılar için bazı uyarılar ve kuralları beraberinde getirdiğine inanmaktadır. Ayrıca Hosp, Ethereum’a yatırım yapmak kesinlikle doğru bir karar olacağını ama yanlış zamanda bazı yanlış yatırımların yapılmasının her şeyi kaybedileceğine de neden olabileceği uyarısını da yapmaktan kaçınmıyor.

Bundan dolayı, yatırımcılar için birkaç basit tavsiye veriyor. İlk olarak, asla kaybetmeyi göze alabileceğinden daha fazla ile yatırım yapılmamasını dile getiriyor. İkinci olarak, Tüm birikimi bir seferde tek bir kripto para birimine yatırmayı tavsiye etmiyor. Yatırım miktarı ne kadar olursa olsun, fonun bir çok farklı kripto paraya yayılmasını tavsiye ediyor. Hatta yatırım yapılacak kripto paraların sayısını 10-15 adete kadar çıkarılabileceğinden bahsediyor. Son olarak, yatırımınızdan hemen bir şey bir kazanım elde edilmezse de, hemen hayal kırıklığına uğranılmamasını şiddetle öneriyor. Çok fazla varlığa yatırım yapmanın sonuçları, kısa vade de alınamamaktadır. Bu yüzden yatırımlarında uzun vadeli düşünen yatırımcıların kısa vadeli yatırım yapan kişilerden, daha karlı sonuçlar elde etme olasılığının daha yüksek olduğu biliniyor.

cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin