19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

Ethereum önümüzdeki haftalarda yükselebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un fiyat hareketi son birkaç gün içinde Bitcoin’in durumunu yakından takip ediyordu ve ETH son düşüşünden sonra güçlü bir iyileşme sağlayabildi. Analistler şimdi, Ethereum’un 200 dolarlık kilit direnç seviyesini geçme yeteneğinin, kısa vadeli bir trendin simgesi olabileceğine dikkat çekiyor. Bu Ethereum’un, önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha yükseğe tırmanmaya devam edebileceği anlamına gelebilir.

Ethereum yakın vadede nasıl bir yön izleyecek?

Geçen Çarşamba günü 180 dolara dokunduktan sonra ETH, hızlı bir şekilde 185 dolara kadar iyileşebildi ve bu, kriptonun mevcut fiyat seviyelerine doğru yükselişine neden olan yukarı doğru bir ivmeye girmeye başladığı güne kadar güçlü bir destek seviyesi olarak devam etti.  Geçtiğimiz günlerde toplu kripto piyasası güçlü bir toparlanma kaydederken, Bitcoin 11 bin dolara yükselen bölgeye tırmanırken diğer birçok kripto parada %2-3 tırmandı. ETH’nin bugün tırmanmasına yardımcı olabilecek bir başka yükseliş haberi, Japon e-ticaret devi Rakuten’in Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash’i destekleyen bir kripto para birimi borsası başlatıyor olmasıdır.

https://twitter.com/blockandchain/status/1163349462607171584?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1163349462607171584&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2F2019%2F08%2F19%2Fethereum-breaks-recent-downtrend-resistance-line-as-buyers-step-up%2F

Twitter’da popüler bir kripto analisti olan Jacob Canfield, kısa bir süre zarfında aşağı yönlü bir eğilim çizgisinin yukarı doğru kırıldığını söyledi. Ethereum’un bugün 200 dolara yükselme kabiliyeti, analistinde tweette açıkladığı gibi, kripto para birimi için teknik koşulların iyileştirilmesinde sembolik olabilir. Kısa vadede, ETH’nin daha fazla büyümeye yol açabileceği görülmesine rağmen, orta vadeli ve uzun vadeli fiyat hareketlerinin bir miktar düşmeye devam ettiğini ve günümüzdeki yükseliş momentumunu takip edip genişletememenin daha fazla kayba yol açabileceğini not etmek önemli.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin