Ethereum neden düşüyor? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?
Ethereum 6 Eylül fiyat görünümü: Ayı piyasası Ether'i sert vurdu

Ethereum neden düşüyor? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum son birkaç gündür hızlı bir düşüş gösteriyor. Teknik çizelgelere göre düşüş sürebilir. Peki Ethereum neden düşüyor?

6 Nisan’da yolculuğuna 144 dolardan başlayan ve hızla 175 doların üzerine çıkan Ethereum, son iki günde düşmeye başladı ve kazanımlarının yarısından fazlasını kaybetti.

Bu haberin yazıldığı esnada Ethereum, günün en düşük seviyesi olan 152,50 dolara değdikten sonra 157 dolara geri çıktı. ETH’nin günlük aralığı ise 152,50 – 171,15 dolar oldu.

Ethereum neden düşüyor ve bir sonraki yönü neden negatif olabilir?

  • Günlük grafik, Ethereum’un 6 Nisan’dan beri yukarı yönlü hareketinin yetersiz hacimlerle ilişkili olduğunu gösteriyor. Bu durum sahte bir ralliden yararlanmayı amaçlayan piyasa manipülatörlerinin varlığını gösteriyor.
  • Nisan ayının başından beri, Ethereum için hacimler oldukça düşüktü. Bununla birlikte 8 Nisan’daki düşüş başlar başlamaz, önemli ölçüde daha yüksek hacme sahip büyük bir kırmızı mum vardı. Bu, fiyat artışını bekleyen Ethereum sahiplerinin varlığını gösteriyor.
  • RSI göstergesi 20 aşırı satım bölgesine doğru gidiyor. Bu da başka bir fiyat düşüşünün muhtemel olabileceğini gösteriyor.
  • Fiyatlar düşmeye devam ederken, hacimler yüksek kalmaya devam etti. Bu şu anda ayıların boğalardan daha kuvvetli olduğunu gösteriyor.

Koronavirüs pandemisine karşı olumlu haberlerle karşılaşmadığımız sürece yatırımcıların daha riskli yatırımlardan kaçması ve daha güvenli varlıklara yönelmesi muhtemel. O zamana dek temkinli kalmanızı tavsiye ediyoruz.

Sizce Ethereum neden düşüyor? Fikir ve bilgilerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

coinnounce

Bitcoin neden düştü? Düşüş sürecek mi, ufukta artış mı var?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin