Ethereum Merge güncellemesinin ardından neler değişti? Varlık için ne anlama geliyor?
Ethereum Merge güncellemesinin ardından neler değişti? Varlık için ne anlama geliyor?

Ethereum Merge güncellemesinin ardından neler değişti? Varlık için ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge yükseltmesinin 15 Eylül’de tamamlanmasının ardından, ETH ihracı büyük ölçüde azaltıldı. Spesifik olarak, Merge güncellemesinden bu yana ihraç oranı %98 azaldı ve ihraç hâlâ yanmış ETH’den fazla olduğu için varlık henüz deflasyonist değil. Merge güncellemesinin asıl amacı, ETH’yi deflasyonist bir varlık haline getirmekti.

Ethereum’un ihracında düşüş

En son Ethereum haberlerinde, VIX endeksi geri dönerken Ethereum’un ne kadar artabileceğini ele aldık.

Bununla birlikte, ele edilen verilere dayanarak, Birleştirmenin ardından Ethereum (ETH) ihraç oranı %94 azaldı. Geçişten bu yana, arz 8.200 ETH arttı, ancak hâlâ PoW konsensüs mekanizması olsaydı artış 139.680 ETH olurdu.

Bu token ihracı, Ethereum ağındaki azaltılmış aktiviteye atfedilebilir ve bu da daha düşük gaz ücretleri ile sonuçlanır. Her durumda, daha düşük token miktarı, ileriye dönük Ethereum değerinin artmasına neden olabilir.

Ethereum (ETH) satı almaya değer mi?

26 Eylül 2022’de Ethereum (ETH) 1.323 dolar değerindeydi.

Kripto paranın tüm zamanların en yüksek seviyesine bakıldığında, Ethereum (ETH), 10 Kasım 2021’de 4.878 değerine ulaştı.

Ethereum’un 7 günün en düşük seviyesi 1.238 dolar, 7 günün en yüksek seviyesi 1.388 dolar değerindeydi. Burada %12 değerinde bir fark görebiliriz.

Günlük performansının üzerinden geçtiğimizde, 24 saatlik en düşük seviyesi 1.280 dolar, 24 saatlik en yüksek seviyesi 1.331 dolar.

Grafiğe baktığımızda, son zirvesi Nisan ayında 3.513 dolardaydı, ardından 1.778 dolara düştü ve o zamandan beri toparlanmadı.

Bununla birlikte, mevcut fiyat dalgalanmasına dayanarak, ETH kripto para biriminin değerinin 1.500 dolara yükselmesini bekleyebiliriz. Bu da yatırımcıların fiyat hâlâ ortalamanın altındayken ETH satın almak isteyebilecekleri anlamına gelir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin