Ethereum kritik seviyede tutunmaya çalışıyor! Hafta sonu yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?
Ethereum kritik seviyede tutunmaya çalışıyor! Hafta sonu yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?

Ethereum kritik seviyede tutunmaya çalışıyor! Hafta sonu yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı, hızlı bir tepki düşüşü gördü ardından 1.330 dolar seviyesinde destek bulduğundan şu anda yükseliş eğiliminde. Bu nedenle, ETH daha da yükselmeye ve hafta sonu 1.400 dolarlık direnci kırmaya hazır görünüyor.

Kripto para piyasası son 24 saatte kırmızıda işlem gördü. Lider Bitcoin %2,5, Ethereum ise %2,15 kaybetti. Bu arada, pazarın geri kalanı da hafif bir düşüş yaşadı.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi: Ethereum 1.350 doların altına geri çekildi

ETH/USD 1.329 ila 1.367 dolar aralığında işlem görüyor ve son 24 saat içinde önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi %15,05 azalarak 10.54 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri %17,31’lik pazar hakimiyetiyle 163.97 milyar dolar civarında işlem görüyor.

ETH/USD 4 saatlik grafik: ETH yeniden toplanmaya hazır mı?

4 saatlik grafikte, fiyat biraz daha yüksek bir yerel dipte başarısız olabilir, bu da hafta sonu geri dönüşün ve güçlü yükselişin devam edeceğini gösteriyor.

Ethereum price analysis: ETH retests previous low, break above $1,400 over the weekend?

Ethereum fiyat hareketi geçen hafta net bir yön göstermeden işlem seansını kapattı. Pazartesi günü biraz daha yüksek bir yerel dip seviyesi 1.265 dolar olarak ayarlandıktan sonra, ETH/USD bir kez daha yükselmeye başladı ve 1.350 dolar direncinin üzerine çıktı.

Bununla birlikte, daha fazla takip edilmedi ve 1.380 dolar olarak belirlenen başka bir yerel dip seviye ile sonuçlandı. O zamandan beri, ETH 1.350 doların üzerinde konsolidasyon oluşturdu.

Ethereum fiyatı şu anda ciddi bir yükseliş hareketi başlatmadan önce biraz daha yüksek bir yerel dip belirlemeye çalışıyor. Bu nedenle, yükseliş momentumunun bir gecede geri dönmesini ve ETH’nin hafta sonuna girerken daha yüksek seviyeleri test etmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin