Popüler analist:
Popüler analist: "Ethereum tabanlı bu altcoin önümüzdeki günlerde patlamaya hazırlanıyor"

Popüler analist: “Ethereum tabanlı bu altcoin önümüzdeki günlerde patlamaya hazırlanıyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum tabanlı altcoin olan Chainlink, son zamanlarda kripto yatırımcılarının ilgisini çekiyor. Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, Chainlink’in mevcut fiyat seviyesinin yatırımcılar için çok nadir bir fırsat olduğunu düşünüyor. Kripto analisti, 6-8 dolar arasındaki LINK fiyatının, bir ömür boyu bir fırsat sunduğuna inanıyor.

Yazım sırasında LINK, 3.8 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 7,85 dolarlık bir fiyattan işlem görüyor. Bununla birlikte, Mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 52,70 dolar seviyesine hâlâ çok uzak.

İlginç bir şekilde, kripto analisti Michaël van de Poppe, 2022’nin dördüncü çeyreğinde genel kripto piyasasında bir ralli öngörüyor:

“DXY’de (ABD doları endeksinde) hafif bir sıçrama ve kripto piyasalarında bir düzeltme zamanı. Ama daha da önemlisi, Cuma günü ABD işsizlik verilerinin kötü olmasını ve ardından endekslerde yükseliş bekliyorum. Bitcoin için 4.çeyrekte rahatlama rallisi var.”

Van de Poppe, piyasaların Fed’in faiz artırımlarının iş imkanları ve işsizlik verileri üzerindeki etkilerine olumlu tepki verdiğini de sözlerine ekledi.

“Yavaş ama emin adımlarla ABD ekonomisi dünyanın geri kalanını takip ediyor. ISM PMI (satın alma yöneticileri endeksi) Haziran 2020’den bu yana en kötü seviyede bulunuyor. Altın ve Gümüş yükselirken piyasalar olumlu tepki veriyor. Bitcoin için de büyük bir kırılmaya yakın.”

Chainlink staking Aralık’ta geliyor

Global makro faktörlerin dışında Chainlink ekosisteminde son derece olumlu gelişmeler yaşandı.Chainlink kısa süre önce uzun zamandır beklenen staking ödüllerinin bu yıl Aralık ayında yayınlanacağını açıkladı.

Chainlink Kurucu Ortağı Sergey Nazarov, duyuruyu geçen hafta SmartCon 2022’de yaptı. Ayrıca Chainlink’in yeni SCALE programı, Avalanche, Moonbeam, Metis ve Moonriver gibi dört yeni kripto projesinin katılımını görecek. SCALE programı, geliştirmeyi hızlandırarak Oracle verilerini ve raporları zincire koyma maliyetini azaltacaktır.

Chainlink’in ekonomik modeli, özellikle erken aşamadaki projeler için, hizmetlere ve gelişmiş desteğe öncelikli erişim sağlamak için BUILD adlı başka bir program içeriyor. Popüler Chainlink hizmetlerinden bazıları hava durumu verileri, fiyat verisi beslemeleri ve oyun uygulamaları için rastgele sayı oluşturmayı içerir. Chainlink yakında zincirler arası güvenli iletişimi tanıtacak. Bu, Chainlink’i AWS’nin Web 3 sürümüne benzer şekilde merkezi olmayan bir veri hizmetleri platformu yapacak.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin