featured

Dogecoin fiyatını yukarı uçurabilecek yeni bir gelişme! Gözde meme coin’in benimsenmesi gün geçtikçe artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, Elon Musk nedeniyle benimsenmesini artırmaya devam ediyor.

Elon Musk’un altyapı ve tünel inşaat hizmetleri şirketi Boring Company, CNN tarafından yakın tarihli bir rapora göre Dogecoin ödemeleri için destek sağladı.

Binicilerin bilet satın almak için bir QR kodunu taratmaları yeterlidir. Şimdilik insanlar ücretsiz olarak binebiliyorlar. Ancak şirket gelecekte ücret talep etmeyi planlıyor.

Dogecoin ile ödeme yapmak istemeyenler ise diğer alternatif ödeme yöntemlerini seçmekte özgürdür.

Las Vegas’ın altında bulunan devasa bir tünel ağının parçası olarak 50’den fazla istasyonun inşa edilmesi bekleniyor. Clark County Komisyonu geçen yıl iddialı genişleme planını onayladı.

Musk, 2020’deki anlamsızlıklarını vurgulayarak Dogecoin ve Boring Company arasında bir karşılaştırma yaptı. Bir şaka olarak yaratılmış olmasına rağmen, meme coin oldukça başarılı olmayı başardı. Bu durumun çok benzeri Boring Company için de geçerli.

Milyarder Musk, mayıs ayında SpaceX’in Tesla ile birlikte ödeme aracı olarak en gözde meme coin’i kabul etmeye başlayacağını duyurmuştu.

Fiyat yükselebilecek mi?

En büyük meme coin, keskin bir fiyat düşüşüne rağmen artan bir şekilde benimsenmeye devam ediyor. CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre fiyat şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinden %90,69 oranında daha düşük. Musk, daha önce “Mümkün olan her yerde Doge’u destekleyin” diye tweet atmıştı.

Dogecoin

Geçen ay Elon Musk, daha fazla Dogecoin satın almaya devam ettiğini açıkladı. Bu da meme coin’in fiyatına geçici bir destek vermeye yetmişti.

Ancak, Boring Company haberleri kısa bir süre için bile Dogecoin’i destekleyemedi. CoinGecko verilerine göre, en büyük meme coin son 24 saatte sadece %2 oranında değer kazanabildi.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin