Ethereum için göstergeler olumlu: Kritik direnci kırarsa hedef 1600 dolar!
Ethereum için göstergeler olumlu: Kritik direnci kırarsa hedef 1600 dolar!

Ethereum için göstergeler olumlu: Kritik direnci kırarsa hedef 1600 dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap’e göre, piyasa değerine göre en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), son 24 saat içinde bir artış yaşadı.

Yazım sırasında, ETH fiyatı son 24 saatte %1’in biraz üzerinde bir artışla 1.242,47 dolara yükseldi. Bu artış, Ethereum’un son 7 günde grafikteki olağanüstü performansına katkıda bulundu. Önde gelen altcoin, son 7 gün içinde %26,29’luk yükseliş yaşadı. ETH ayrıca BTC’ye karşı fiyatını %1,19 oranında güçlendirdi. Durum böyleyken, 1 ETH tokeni 0.05807 BTC civarında.

Son 7 gündeki pozitif fiyat hareketinin bir sonucu olarak, ETH’nin toplam piyasa değeri 151.14 milyar dolara yükseldi. ETH ayrıca CoinMarketCap’in trend listesine 11 numaradan girdi.

Daily chart for ETH/USDT

Ethereum dirençle mücadele ediyor!

ETH/USDT için günlük grafiğe bakıldığında, ETH fiyatı 2 mumlu bir rallinin ardından birkaç hafta önce düştüğü seviyede ve bugünün mumu da olumlu bir şekilde kapanacak gibi görünüyor. ETH’nin fiyatı da 9 EMA seviyesinin üzerinde seyrediyor.

4 hour chart for ETH/USDT (Source: CoinMarketCap)

4 saatlik grafik, Ethereum fiyatında görülen yükseliş hareketinin devam edebileceğine işaret ediyor. İlk yükseliş bayrağı, 20 EMA’nın üzerinde konumlanan 9 EMA’dır. Bir sonraki, yukarıda bahsedilen EMA hattının her ikisinin de üzerinde konumlanan ETH fiyatıdır. Son olarak, RSI SMA çizgisinin üzerine çıkmak istiyor ve bu da yükselişe işaret ediyor.

ETH için günlük grafikte RSI 39.77 civarında olduğu göz önüne alındığında, ETH aşırı alım bölgesine gitmeden önce hâlâ bol miktarda alım alanı var. ETH 4 saatlik grafikte mevcut direnç seviyesini kırarsa, bir sonraki hedef 1.600 dolar seviyesi olabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin