Önde gelen altcoin kritik dirençte! Direnci kırarsa önü açık!

Önde gelen altcoin kritik dirençte! Direnci kırarsa önü açık!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu ayın başlarında en iyi performans gösteren altcoinlerden biri olan Cardano, yakın gelecekte iyi bir yükselişi başlatacak gibi görünüyor. ADA, kripto pazarındaki çöküşün ortasında, Haziran ayının ilk haftasında teknik yükseltmeler konusunda iyi sonuçlar verdi. Yatırımcılar ise bir sonraki çıkışın ne zaman olabileceğini merak ediyor.

ADA desteği 0,60 dolarda mı?

ADA, 0,50 dolar alanına ulaştıktan sonra bu haftanın başlarında sağlam görünse de 0,44 dolar seviyesinde küçük bir düşüş yaşadı. Kripto yatırımcısı Michael van de Poppe, o sırada 0,46 dolarda bir toparlanma veya 0,51 dolar ve yukarısına dönüş olasılığını tahmin etmişti.

Bununla birlikte, Cardano, 0,50 dolar aralığını geri kazanmadan önce 0,45 dolar seviyesine geri döndü. Yatırımcı, kırılmanın gerçekleşmesini ve momentumun 0,60 dolar bölgesine ilerlemesini bekliyor.

“ADA tek seferde direnci kıramadı ve bir destek bölgesi için alt sınırları yeniden test etti. O bölgeden sıçradı ve şu anda direnişle mücadele ediyor. Ayrıca, 0,60 dolara devam eden bir kırılma bekleniyor.”

Cardano kritik direnci kırabilecek mi?

Her ne kadar ADA fiyatı yakın gelecekte bir artış için ayarlanmış gibi görünse de, fiyat artışından önce kısa bir konsolidasyon aşaması bulunuyor. Altcoin Hunter isimli bir kripto twitter sayfası, konsolidasyon öncesinde fiyatın daha da yükselebileceğini öngördü.

“Cardano boğaları kontrol altında. Altcoin şu anda 0,46 dolardan işlem görüyor ve daha da artacak. ADA için direnç noktası 0,48 dolarda mevcut. Ancak, fiyatlar başka bir hamle yapmadan önce konsolide olabileceğinden yatırımcılar temkinli olmalı.”

Bu arada, Cardano fiyatı son 18 saatte yukarı yönlü seyrini sürdürüyor. CoinMarketCap’e göre, ADA fiyatı son 24 saatte %7,09 artışla 0,5056 dolara ulaştı. Altcoin 16.95 milyar dolarlık piyasa değerine sahip ve bu da onu kripto para birimleri arasında 8.sıraya yerleştiriyor.

Geçen ayın sonunda, Cardano’nun piyasa değeri, işlem hacmindeki artış sayesinde XRP’nin önüne geçti. Cardano ekibi çok sayıda proje üzerinde çalışıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin