featured

Ethereum fiyatı, yeni haftaya yeşil başlamak istiyor! %4’lük bir sıçrama gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, düşen bir kanal modelinin etkisi altında son iki haftadır istikrarlı bir düşüş sergiliyor. Bu düzeltme aşamasında, ETH fiyatı 1,715 dolarlık zirvesinden %8,5’lik bir düşüş gerçekleştirdi ve mevcut fiyatı olan 1,570 dolara geriledi. Bu model, gözde altcoin’in daha fazla düşüş yaşamasına sebep olabilir mi?

Kanal modelinin desteğindeki uzun fitil ret mumu, Ethereum fiyatının yüksek satın alma baskısı ile karşı karşıya olduğunu ve muhtemelen küçük bir rahatlama rallisi yaşayacağını gösteriyor. Direnç noktasından bir kırılma gerçekleşmesi durumunda düzeltme sona erecek ve nihayet bir yükseliş başlayacaktır.

Ethereum için gün içi işlem hacmi 5,08 milyar dolardır. Bu da %0,1’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Ethereum

Devam eden düzeltme aşamasının ortasında, Ethereum’un fiyatı, düşen kanal modelinin aşağı eğimli trend çizgilerinden sıçradı. Piyasadaki satış baskısı arttıkça, altcoin’in fiyatı modelin alt trend çizgisine geri döndü.

Ayrıca fiyat, şu anda birden fazla düşük fiyat ret mumuyla düşen trend çizgisinin üzerinde geziniyor. Bu da yatırımcıların aktif olarak bu dinamik destekte birikim yaptıklarını gösteriyor. Alt trend çizgisini ziyaret ettikten sonraki en yaygın görünüm, genel trend çizgisine geri dönüş yükselişidir.

Bu nedenle ETH fiyatının, modelin direnç çizgisini yeniden test etmek için %3,8 – %4’lük bir rahatlama rallisine tanık olması muhtemeldir.

Bununla birlikte kanal modeli, genellikle direnç çizgisinin kırılması üzerine güçlü bir boğa koşusunun yolunu açar. Bu durumda gözde altcoin’in fiyatı 1,715 dolara doğru bir yükseliş gerçekleştirebilir.

Ethereum için bazı teknik göstergeler

EMA’lar: 200 günlük EMA’dan destek alan fiyat, yükselişin tersine dönme şansını artırıyor.

Ortalama Yön Endeksi: AXD göstergesi, bir kripto para biriminin devam eden fiyat eğiliminin gücünü ölçmek için kullanılır. Bu nedenle, günlük grafikte ADX eğimindeki önemli bir düşüş, yükseliş momentumunun altında yatan zayıflığa işaret ediyor.

ETH, bu yazının yazıldığı sırada 1,569 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim boğaların lehine. Volatilite ise yüksek.

Ethereum için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,715 dolar ve 1,785 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,500 dolar ve 1,400 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin