Ethereum fiyatı için bu metrik ne anlama geliyor? İşte detaylar
Ethereum fiyatı için bu metrik ne anlama geliyor? İşte detaylar

Ethereum fiyatı için bu metrik ne anlama geliyor? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’un fiyat hareketini tahmin etmenin birçok yolu var. Delphi Digital tarafından sunulan metrikle birlikte dolar cinsinden Ethereum fiyatı tahmin edildi.

Teknik olarak metrik, ağdaki mevcut likidite miktarını yansıtır. Grafiğe baktığımızda da görebileceğimiz gibi, bahsi geçen çözümlerdeki likidite, Ethereum’un fiyat performansını doğrudan etkiliyor.

Yüksek korelasyon sayesinde likiditeyi bir analiz aracı olarak kullanabiliriz. Sektördeki en büyük ikinci kripto para biriminin performansı büyük ölçüde ticaret hacmine, pazarın derinliğine ve ağın genel kullanımına bağlı olduğundan, Ethereum‘un piyasanın likiditesine olan sıkı bağımlılığı kimseyi şaşırtmamalıdır.

Bahsi geçen platformdaki krediler, likiditeye maruz kalma aracı olarak kullanılmaktadır. Nispeten daha küçük teminat yatırarak, yatırımcılar ek likidite kazanma ve fiilen bir varlığa sahip değilken piyasada belirli anlaşmalar yapma olanağına sahip olurlar.

Ethereum tahmini

Ne yazık ki, ikinci en büyük kripto para birimi 2023 öncesinde sağlam bir yükselişe hazır görünmüyor. Genel olarak azalan ağ etkinliği ve düşüşe yol açan risk talebinin olmaması nedeniyle varlığın oynaklığı yıl boyunca en düşük seviyedeydi.

Makroekonomik faktörlerin yanı sıra, Ethereum, son derece düşük ağ etkinliği nedeniyle artan bir ihraç döneminden geçiyor. Ağdaki aktivite olmadan, Ethereum’un yakma mekanizması amaçlandığı gibi çalışmayacak ve kripto para birimini bir kez daha enflasyonist hale getirecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin