Ethereum geliştiricileri ETH fiyatını etkileyebilecek en önemli tarihleri paylaştı!
Ethereum geliştiricileri ETH fiyatını etkileyebilecek en önemli tarihleri paylaştı!

Ethereum geliştiricileri ETH fiyatını etkileyebilecek en önemli tarihleri paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum çekirdek geliştiricisi Tim Beiko, Sepolia Shapella yükseltmesinin planlandığına dair olumlu haberi duyurdu. Uzun süredir devam eden halka açık test ağlarının ilki olan Sepolia’nın 28 Şubat’ta bir yükseltmeden geçmesi planlanıyor.

https://twitter.com/TimBeiko/status/1624115452019642368

Ethereum Vakfı, Shanghai + Capella ana ağ yükseltmesi olan Shapella’nın, genel test ağlarını içeren son lansman öncesi diziye girdiğini duyurdu.

Capella, doğrulayıcının geri çekilmesiyle ilgili çeşitli özellikleri içeren bir katman yükseltmesidir. Bu arada, Ethereum’un Şangay güncellemesi (EIP-4895), ETH hisselerinin doğrulayıcı olarak stake edilen fonlarını kaldırmasına izin verecek. Bu ikisi Shapella yükseltmesini oluşturur.

Zhejiang test ağı, daha önce bildirildiği gibi zaten yayında ve stake yapanlar ile kullanıcıların Shapella’yı test etmesi için hazır. Ethereum Vakfı’nın bir blog gönderisine göre, 32 ETH’nin üzerindeki aktif doğrulayıcı bakiyeleri kısmi para çekme için uygun olurken, çıkılan doğrulayıcı varlıkları yalnızca tam para çekme için uygun olacak.

Önemli zaman çizelgeleri

Shanghai + Capella (Shapella) ufukta görünüyor. Shapella’nın birçok özelliği olmasına rağmen, en dikkat çeken yönü para çekme yeteneğidir.

Sepolia yükseltmesi, daha önce söylendiği gibi 28 Şubat’ta yapılacak.

Wu Blockchain’e göre, bir Ethereum geliştiricisi olan Tim Beiko, test ağı dağıtımı için bazı zaman çizelgeleri paylaştı.

Beiko, her şey planlandığı gibi giderse Mart ortasında başka bir testnet’in yayınlanabileceğini ve ana ağ güncellemesinin Mart sonu veya Nisan başında gerçekleşebileceğini ancak bunun “net” bir tarih olmadığını belirtti.

Ayrıca, ana ağ tarihinin test ağı çatallarının ne kadar iyi gittiğine bağlı olduğunu da sözlerine ekledi.

“Bir hata bulursak, her zaman işleri erteleyeceğiz ve güvenli olması için düzelteceğiz”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin