Ethereum (ETH) yakma mekanizmasında son durum!
Ethereum (ETH) yakma mekanizmasında son durum!

Ethereum (ETH) yakma mekanizmasında son durum!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un yanma mekanizması, varlığın 2022 ayı piyasası sırasında piyasaya sürülmesinde etkili faktörlerden biri oldu. Piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi, deflasyon mekanizması sayesinde satış baskısıyla mücadele etmeyi başarıyor.

Glassnode tarafından elde edilen verilere göre, Ethereum’un yazma makinesi beklendiği performansı gerçekleştirmiyor. PoS’a geçişten bu yana toplam net kripto para ihracı, son zamanlarda +2.317 ETH’ye ulaştı. Bu durum ise ihraç büyüklüğündeki en son düşüşe rağmen, Ethereum için Birleştirme sonrası dönemi enflasyonist hale getirdi.

ETH arzında son durum!

Ancak günlük yakılan varlıkların ortalama miktarındaki düşüşe rağmen EIP1559 etkili olmaya devam ediyor ve yazma mekanizması sıkıntısı devam ediyor. Ethereum’un PoW algoritması Ethereum yakma mekanizmasında son durum!

Yakma mekanizmasının kendisi, Ethereum’un genel ağ etkinliği ve işlem hacminin olmaması ile ilişkili olarak çalışır ve akıllı sözleşmelerle etkileşimler, ETH’nin neredeyse hiç kullanılmadığı koşullar yaratır. Bu da düşük hacim ve sayıda yazma etkinliğine yol açar. Ağ faaliyeti normal değerlere dönene kadar durum aynı kalabilir. Bu durum mevcut piyasa koşullarında düşük bir olasılık olarak değerlendiriliyor. Ağın gördüğü en yüksek yanma hacmi, DeFi ve NFT dönemlerinde mevcuttu. Bazen bulaşmaya yol açan muazzam ağ kullanımı sayesinde EIP1559, blok başına 200’den fazla ETH yakabildi. Ağ kullanıcılarının 2021 yılında gördüğümüz aynı kullanım ve aktivite derecesini ne zaman görecekleri belli değil. Bu da bundan önce piyasanın durum normale dönene kadar bir Ethereum fazlası ile çalışması gerektiği anlamına geliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin