Santiment son verileri paylaştı: Ethereum balinası 7 yıl sonra uyandı!
Santiment son verileri paylaştı: Ethereum balinası 7 yıl sonra uyandı!

Santiment son verileri paylaştı: Ethereum balinası 7 yıl sonra uyandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum cüzdanı son 24 saat içerisinde uyandı. Ethereum balinası 7 yıl aranın ardından işlem yaptarken ETH fiyatı %12,55 yükseliş kaydetti. Büyük kripto işlemlerinin takipçisi olarak çalışan popüler blockchain platformu Whale Alert, 2014 yılının sonlarından beri uykuda olan uyanmış bir Ethereum cüzdanı tespit etti. Cüzdanda bulunan kripto önceden madenciliği yapıldı, bu nedenle bu ETH’yi Temmuz ayı sonundan Eylül 2014’e kadar gerçekleşen ICO sırasında satın alan ilk Ethereum yatırımcılarından biri olabilir.

Uyuyan iki ETH balinası devrede

Ethereum balinası 7 yılı aşkın süredir hareketsizdi. Balina adresi yıllar sonra 282.115 dolar olarak değerlendirilen 200 önceden madenciliği yapılmış ETH’yi transfer etti. Bu, uzun süre hareketsiz kalan ve son zamanlarda “uyanan” ikinci cüzdan oldu. Whale Alert’in bu tweetinden sonra Santiment veri üreticisi bir tweet yayınladı ve bir ETH adresinin yaklaşık 22,2 milyon dolar değerinde 15.000 Ether’i boş bir cüzdana kaydırdığını paylaştı.

Santiment’e göre bu cüzdan yaklaşık altı yıl boyunca hareketsiz kalmıştı. Genel olarak, blockchainin 2015 yılında piyasaya sürülmesinden önce 72 milyon Ether önceden çıkarıldı ve o zamandan beri madencilere 40 milyon ETH ödendi. Bu, toplam arzı şimdiye kadar 142 milyon tokene denk getiriyor. Son 24 saat içinde, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto fiyatı aniden arttı. Yeşil saatlik mumda %11,33 arttı ve ardından biraz daha ekleyerek şimdiye kadar toplamda %12,55 arttı.

Yazım sırasında Ethereum 1.500 dolar seviyesinin biraz üzerinde el değiştiriyor ve önceki kayıplarını geri almaya çalışıyor. Santiment’in paylaşımına göre ETH’nin yaklaşık %8’lik ilk artışı, yukarıda bahsedilen hareketsiz ETH cüzdanlarından ilkinin fonlarını değiştirmesinden sonra gerçekleşti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin