Ethereum Classic Merge yükseltmesinden önce dikkat çekiyor! İşte nedeni
Ethereum Classic Merge yükseltmesinden önce dikkat çekiyor! İşte nedeni

Ethereum Classic Merge yükseltmesinden önce dikkat çekiyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Classic, terkedilmiş madencileri çekerek yaklaşan Merge yükseltmesinden büyük kazanan olmaya hazırlnıyor. BitwiseInvest araştırmacısı Gayatri Dhumal tarafından paylaşılan verilere göre, Ethereum Classic (ETC), Haziran ayından bu yana hash oranında %83 artış yaşadı. Aynı zamanda, Ethereum (ETH) hash oranı, yaklaşan Merge yükseltmesinden önce %11 düştü. Ethereum Classic, devam eden Ethereum madencilerinin göçünden faydalanmaya devam ediyor.

Temmuz ayı sonlarında, tartışmalı hard fork, Ethereum’un Vitalik Buterin’inden bir onay aldı. Kanadalı programcı bunu madenciler için “iyi” bir alternatif olarak nitelendirdi. ETC tokeni, Antpool’un CEO’su Leon Lv’nin zincire 10 milyon dolarlık bir yatırım açıklamasının ardından önemli bir ralli yaşadı.

Aynı zamanda, madenciler için yeni hard fork’ların piyasaya sürülmesi için çanalar devam ediyor. Bununla birlikte, yeni iş kanıtı tokenlerinin borsalardan ve büyük merkezi olmayan uygulamalardan destek eksikliği nedeniyle yükselmesi oldukça düşük bir olasılık olarak görülüyor.

ETC kazanç elde edebilecek mi?

Bu ayın başlarında, Ethereum kurucu ortağı, “hemen hemen herkesin” Ethereum’un hisse kanıtına geçişini desteklediğini söyledi. Ethereum’un büyük yazılım güncellemesinin, yıllarca süren gecikmelerden sonra Eylül ortasında gerçekleşmesi bekleniyor. Ethereum Classic’in yükseltme sonrası önemli kazançlar elde etmesi bekleniyor.

Ethereum ağı, kripto tarihindeki en önemli hack olaylarından biri olan DAO saldırısının ardından 2016 yılında iki ayrı zincire ayrıldı. Ethereum Classic, eski saldırıya uğramış zinciri korumak isteyen topluluğun üyeleri tarafından oluşturuldu. Ağustos 2020’de, Ethereum Classic zinciri aynı hafta içinde saldırıya uğradı ve bu da birçok kişinin güvenliğini sorgulamasına neden oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin