featured

Ethereum boğaları geri döndü! Hedef yeniden 2,000 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatı yükselmeye başlayınca yatırımcıların güveni geri geldi.

Açık faiz 10 gün içindeki en yüksek değere yükselirken, Ethereum yatırımcıları yeniden long pozisyonlar açıyorlar. Açık faiz, kalıcı takaslardaki toplam ödenmemiş pozisyon miktarını ifade eder ve bu değer ETH için 9,37 milyar dolara yükseldi.

Ethereum

Long pozisyondaki yatırımcılar, fiyatın belirli bir noktadan yükselmesini bekler. ETH fiyatının yükselmeye başlamasıyla birlikte yatırımcılar da long pozisyonlara geri döndüler.

Ethereum, geçtiğimiz hafta yoğun satış baskısıyla karşı karşıya kaldıktan sonra bugün değerini 1,900 dolar seviyesinin üzerine çıkarmayı başardı.

En büyük altcoin, şimdi 2,000 dolardaki psikolojik seviyeyle karşı karşıya olduğu için yukarı doğru ivmesini sürdürmek için mücadele ediyor. Yatırımcılar, ETH için teknik görünümünün 1,700 dolar civarındaki son dip seviyelerinden toparlanmasıyla iyileşme hareketlerinin başladığı ve bu seviyenin önümüzdeki günlerde aşılabileceğini tahmin ediyor.

Günlük grafiğe göre, boğalar 2,000 dolar seviyesini kıramazsa Ethereum bir kez daha 1,700 dolar civarına düşme riskiyle karşı karşıya kalabilir. Bu yazının yazıldığı sırada ise ETH, 1,975 dolar civarında işlem görüyor.

Ethereum için son gelişmeler

Yıllarca süren sıkı çalışmanın ardından Ethereum, ağa proof-of-stake dağıtımlarını getirmenin son test aşamasına girdiğini söylüyor.

Ethereum geliştiricisi Tim Beiko, salı günü Ropsten için yeni bir Beacon Chain’in son test Merge’den önce başlatıldığını duyurdu. Tim Beiko’ya göre, Ethereum ağının Ropsten test ağı proof-ok-stake (PoS) mekanizmasına geçmeye hazır. Bunun 8 Haziran civarında gerçekleşmesi bekleniyor.

Ropsten’den sonra, ana ağa odaklanmadan önce iki test ağı daha (Goerli ve Sepolia) proof-of-stake’e taşınacak. Rinkeby ve Kovan gibi diğer test ağları, topluluk tarafından bağımsız olarak geliştirilebilir. Ancak geliştiriciler artık bunları izlemeyecek.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin