featured

Piyasadaki talep artışı AVAX fiyatına iyi geldi! Daha fazlası kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, mayıs ayında piyasayla beraber bir düşüş yaşadı. Ancak, hafta sonu 24,14 dolar seviyesini dirençten desteğe çevirmeyi başardı. Üstelik Avalanche, piyasadaki talep arttıkça 28 doları hedeflemeye başladı.

Piyasa lideri olan Bitcoin, önceki gün 28,700 dolar ile 30,600 dolar aralığından çıktı ve 31,700 dolara kadar yükseldi. BTC için, önemli direnç noktaları 32,600 dolar ile 35,000 dolar seviyelerinde bulunuyor. 30,000 dolar seviyesindeki iki haftalık konsolidasyondan sonra, Bitcoin’in 36,000 ile 38,000 dolar arasındaki bölgeye yükselmesi oldukça yüksek bir ihtimal.

AVAX 2 saatlik fiyat grafiği analizi

Gözde altcoin’in fiyatı, 12 Mayıs tarihinde 23,51 dolara düşmüştü. Bununla birlikte, son iki hafta içinde fiyat istikrarlı bir şekilde düşmeye devam etti. Böylece kritik destek noktaları aşağı yönlü kırılmış oldu.

Hafta sonu boyunca, Bitcoin boğaları 28,300 dolara düşülmesinin ardından mücadele etmeye başladılar. AVAX, piyasa liderinin fiyatının yükselmeye başlaması ile birlikte iyileşmeye başladı. 24,14 dolar seviyesi dirençten desteğe çevrildi. Bu yazının yazıldığı sırada ise 28 dolar civarında işlem görüyor.

AVAX grafik

Bu bölge önceki hafta destek görevi gördü. AVAX bu bölgeyi aşabilir ve bunu destek olarak kurabilirse, altcoin 36 dolara doğru başka bir yükseliş hareketi başlatabilir.

AVAX için bazı teknik göstergeler

Teknik göstergelerden RSI, momentumun bir kez daha yükseliş eğilimine sahip olduğunu göstermek için nötr 50 çizgisinin üzerine çıkmayı başardı. Birkaç gün boyunca da 60 endeksinin üzerinde kalabildi. Bu da momentumun güçlü olduğu anlamına geliyordu.

OBV de son birkaç günde yükseldi. İki turuncu çizgi, alıcıların OBV’deki daha düşük zaman dilimlerinde kırıldığını görmek istedikleri seviyelerdir. Bu, AVAX için yukarı yönlü bir baskının arkasında iyi bir satın alma baskısı ve istikrarlı bir talep olduğunu gösteriyor.

Sonuç olarak

AVAX, daha yüksek zaman dilimleri içinde de düşüş eğilimini sürdürmüştü. Bununla birlikte, düşüş trendinin potansiyel olarak devam etmesinden önce altcoin’in hâlâ yukarı doğru bir miktar daha yolu var.

Daha düşük zaman dilimlerinde, önyargı yükselişe döndü. 28 doların üzerinde bir hareket ve destek olarak yeniden testin ardından 32,6 doların seviyesinin kırılması ile birlikte, yeni hedef 35 dolar ile 36 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktaları olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin