Ethereum, birleştirme öncesinde yeni bir dönüm noktasına ulaştı!
Ethereum, birleştirme öncesinde yeni bir dönüm noktasına ulaştı!

Ethereum, birleştirme öncesinde yeni bir dönüm noktasına ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ağı günlük aktif adreslerde ani bir artış yaşadı ve bu artışın arkasındaki neden belirsizliğini koruyor. Kripto para analiz şirketi IntoTheBlock tarafından sağlanan verilere göre, ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, günlük aktif adreslerde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

ETH

Dün 1.1 milyondan fazla adres, 2018’de kaydedilen bir önceki rekordan %48 daha yüksek olan ETH işlemlerini gerçekleştirdi. Aktivitedeki ani artışın kesin nedeni bilinmiyor.

CoinMetrics araştırmacısı Kyle Waters tarafından belirtildiği gibi, büyük artış adres göndermeye bağlandı. Alıcı adreslerin sayısı temelde aynı kaldı. Ayrıca, 100 ile 1000 dolar arasındaki küçük Ethereum transferlerinin sayısı keskin bir şekilde arttı. Binance, kabaca 621.691 gelen ETH transferi aldı. Amerikan kripto para borsası Coinbase’in strateji başkanı Conor Grogan’a göre, aktivitedeki artış benimsemenin artmasından değil, Binance’in bir bakım taraması yapmasından kaynaklandığını belirtti.

Bu arada, ABD Merkez Bankası’nın gösterge faiz oranını 75 baz puan artırmasının ardından kripto para biriminin fiyatı %15’ten fazla yükseldi.

Ether, Proof-of-stake konsensüs mekanizmasına tam geçişini işaret edecek olan Merge etkinliğinin zirvesinde bir canlanma yaşadı. Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert kısa süre önce, çok beklenen ağ yükseltmesi hakkında “gerçekten heyecanlı” olduğunu tweetledi.

Bununla birlikte, Ethereum’un tüm ölçekleme sorunlarını Birleştirme ile düzeltemeyeceği belirtilmelidir. Etkinlikten sonra, blockchain yalnızca kısmen tamamlanmış olacak ve tam potansiyelini ortaya çıkarmadan önce diğer yükseltmelerden geçmesi gerekecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin