Ethereum balinasında dikkat çeken hareketlilik: Bu meme coin'i biriktiriyor!
Ethereum balinasında dikkat çeken hareketlilik: Bu meme coin'i biriktiriyor!

Ethereum balinasında dikkat çeken hareketlilik: Bu meme coin’i biriktiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, Ethereum balinasının toplamda 1 trilyon Shiba Inu (SHIB) tokeni satın almasıyla son 24 saatte 2000 en büyük ETH balinaları arasında en çok işlem gören 10 token listesine girdi.

WhaleStats’a göre, “Gimli” adlı 227. en büyük Ethereum balinası, dört ayrı işlemle 11.19 milyon dolar değerinde toplam 1 trilyon Shiba Inu (SHIB) tokeni satın aldı. Dört işlemin tamamı eşit miktardaydı. Her işlemde, balina portföyüne 2.79 milyon dolar değerinde 250 milyar SHIB ekledi.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1545469174327267329

WhaleStats tarafından sağlanan veriler, “Gimli”nin artık cüzdanında 58 ERC-20 jetonu tuttuğunu bildiriyor. Bunlar arasında Shiba Inu, dolar değerine göre en büyük ERC-20 token tutma pozisyonudur ve onu Chainlink (LINK) ve Enjin Coin (ENJ) takip etmektedir.

eth whale buying 1T shib

Etherscan tarafından sağlanan verilere göre, ETH balinası şu anda cüzdanında 12.73 milyon dolar değerinde SHIB tutuyor.

SHIB fiyatı etkilendi mi?

Ethereum balinasından gelen büyük birikim, SHIB’nin fiyatını önemli ölçüde etkilemiyor. Yazım sırasında, Shiba Inu 0,00001124 dolar fiyatla işlem görüyor. Meme coin, son 24 saatte neredeyse hiç değişiklik göstermedi, ancak 7 günde %10’un üzerinde bir artış gösterdi ve 24 saatlik işlem hacmi 544.64 milyon dolar oldu.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin