Kripto para piyasasında son durum: Bitcoin ve altcoin'ler için takip edilecek seviyeler
Kripto para piyasasında son durum: Bitcoin ve altcoin'ler için takip edilecek seviyeler

Kripto para piyasasında son durum: Bitcoin ve altcoin’ler için takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu hafta düşüşle başlayan küresel kripto para piyasası iyi kazançlarla haftayı bitirdi. Kripto piyasa değeri, verilere göre son 24 saat içinde %1,52 düşüşle 9 Temmuz Cumartesi günü 953.78 milyar dolara ulaştı.

Kripto piyasası, bu haftanın başlarında dar fiyat hareketini gösteren düşüşle başladı. Mudrex CEO’su ve kurucu ortağı Edul Patel, çoğu kripto paranın kazanmaya devam ederek hafta ortasında piyasayı güçlendirdiğini belirtti.

Ancak Cashaa CEO’su ve kurucusu Kumar Gaurav şunları ifade etti:

“Yoğunlaşacak bir ayı piyasasındayız. Bununla birlikte, piyasa büyümesi yatırımcıları kriptoya çekecek. Ancak konsolidasyon tamamlanmadı ve piyasa bunu daha da düzeltecek.”

Bitcoin Cumartesi günü 21.000 dolar seviyesine düştü. Elde edilen verilere göre bugün Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde %0,12 hafif bir düşüşle 21.542 dolar seviyesinden işlem görüyor.

En büyük ikinci kripto para olan Ethereum gün içinde 1200 doların üzerinde kaldı. Yazım sırasında Ethereum fiyatı son 24 saatte %0,16 düşüşle 1.214 dolardan işlem görüyor.

İkinci en büyük kripto para olan Ethereum da hafta boyunca 1.073 dolardan 1.246 dolara yükseldi ve etki alanlarını genişletti. ETH’nin fiyat hareketindeki son yedi gündeki değişiklikler, ETH’nin yaklaşık %14,32 arttığını ve bu da son düşüş eğiliminde bir dereceye kadar gezinmesine yardımcı olduğunu gösteriyor. Genel olarak, piyasa bu hafta yükseliş eğiliminde görünüyor.

UniFarm’ın kurucu ortağı ve COO’su Tarusha Mittal şunları söyledi:

“Genel kripto piyasası, Bitcoin ve Ether’in mini bir ralliye tanık olmasıyla yeşil renkte işlem gördü. Ethereum blockchain Merge güncellemesi yatırımcıların ilgisini altcoin üzerine çekmiş görünüyor.”

Shiba Inu ve Dogecoin dahil olmak üzere meme coin’ler gün içinde sıçramalar gördü. Meme kripto paralardan DOGE ve SHIB oldukça fazla hareket gördü. Elon Musk’ın DOGE’yi destekleyen açıklaması, piyasa değerine 1 milyar doların üzerinde ekledi ve SHIB, stabilcoin’ine sahip olma planlarını açıkladı.

news18


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin