Ethereum balinası, Shiba Inu'nun Kraken'de listelenmesinin ardından yüklü miktarda alım yaptı
Ethereum balinası, Shiba Inu'nun Kraken'de listelenmesinin ardından yüklü miktarda alım yaptı

Ethereum balinası, Shiba Inu’nun Kraken’de listelenmesinin ardından yüklü miktarda alım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, tıpkı diğer birçok meme parası gibi şakadan yaratıldı, ancak çok dikkat çekti. Yatırımcılar SHIB’yi portföylerine yükledikleri için küresel olarak benimsendi. Bugün, 24 saatlik işlem hacmi 7.6 milyar dolara yükseldi. Sağlanan bir işlem detayına göre, bir Ethereum balinası 1.1 milyon dolar değerinde Shiba Inu satın aldı ve bu alım ticaret hacminde önemli bir artışa neden oldu.

Son performansı tamamen yeni bir ticaret ortamı yarattı ve bazı yatırımcılara göre bu, tokenin başlangıcını işaret ediyor. Kısa bir süre önce, Bloomberg Emtia Stratejisti Mike McGlone, SHIB tokeninin parabolik fiyatına layık bir geri dönüşle karşı karşıya kalacağını tahmin etti. Ayrıca, kripto piyasasına son girişine rağmen meme tokeninin inanılmaz bir şekilde benimsendiğini de kabul etti.

Shiba Inu, benzeri görülmemiş bir küresel ölçekte iyi pazarlama, ESG ve arz [talep] ekonomisinin benzersiz bir karışımıdır. Meme coin’in dikkat çekişi, Shiba’nın düşüşünden hemen önce Dogecoin ile benzer bir risk altına sokuyor.

Kraken, Shiba Inu tokenini desteklediğini duyurdu

Başka bir gelişmede, en büyük kripto borsalarından biri olan Kraken, son zamanlardaki talep artışının ardından Shiba Inu tokenlerini desteklediğini açıkladı. Aslında tweet, kullanıcıların büyük ilgisini çektiği için platformundaki en popüler duyurulardan biri haline geldi. Duyuru 48 binin üzerinde beğeni ve 18 binin üzerinde retweet aldı. Topluluk yönetiminin, gönderi 2 binden fazla beğeni alırsa meme tokenini listeleme sözü verdiği tweet’ten hemen sonra 80 binin üzerinde beğeni aldı.

SHIB’nin iyimser havası, varlığın benimsenme dalgasının ardından serbest bırakıldı. Ayrıca, meme tokenlerinin uzun vadeli sürdürülebilirliği üzerine tartışmalar da gündeme geldi.

SHIBA Army olarak adlandırılan SHIB topluluğu, Ethereum’un 1.9 milyon Twitter takipçisine kıyasla Twitter’da 2.1 milyon takipçi ile çok büyük ve popüler hale geldi. Birçok rapor, bazı perakendecilerin SHIB’yi bir ödeme aracı olarak kabul etmeyi bile düşündüklerini açıkladı.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin