featured

Ethereum balinaları, bu altcoin’i topluyor: En çok işlem gören varlık oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC), son 30 gün içinde büyük bir toparlanma kaydetti. İlk 20 içinde en dikkat çeken performanslardan birini sergiledi. Ethereum ile beraber piyasanın gidişatına önemli etkisi oldu.

Hem bir aylık hem haftalık dönemlerden en iyi kripto para birimlerinden biri oldu. Artan balina ilgisi ise fiyatın yükselmesini tetikledi. İşte Ethereum balinaları tarafından tercih edilen polyon hakkında daha fazlası…

Ethereum balinaları daha fazla MATIC ekliyor mu?

Balina İstatistiklerine göre, MATIC, son 24 saat içinde 100 Ethereum balinasının en büyüğü tarafından en çok işlem gören token olarak ortaya çıktı . 

Veriler, ilk 100 ETH balinasının 82.6 milyon dolardan fazla Polygon tokeni tuttuğunu gösteriyor. Bu, toplam varlıklarının sadece %2.83’ünü oluşturuyor. Bununla birlikte, en iyi 5000 ETH cüzdanı, yaklaşık 144.4 milyon dolar değerinde MATIC tokenine sahip.

Balina takipçisi, ETH balinalarının son 48 saat içinde yaklaşık 3 milyon dolar değerinde MATIC tokeni satın aldığını bildirdi. “Bonobo” adlı cüzdan, tek bir işlemde 1.81 milyon dolar değerinde Polygon tokeni ekledi.

Whales Stats ayrıca MATIC tokenlerinin en büyük 100 BSC balinası tarafından satın alınan en iyi 10 tokenin olmayı başardı. Varlıkları şu anda 31.87 milyon dolar.

Poligon son 7 günde %21 arttı

Polygon, haber esnasında ortalama 0,837 $ fiyatla işlem görüyor. MATIC’in fiyatı son 7 günde %21’in üzerinde arttı. Matic, 24 saatlik yaklaşık 882,5 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip. Bununla birlikte, toplam sahiplerinde de küçük bir düşüş bildirildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin