featured

En büyük altcoin olan Ethereum artık suskunluğunu bozacak mı? Tut ya da sat?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, çok net bir hareket içerisinde değil. ETH için mevcut fiyat hareketi, boğaların bir sonraki satın alma koşulları için bir temel oluşturmak üzere destek noktasının yakınında kalmaya çalıştığını gösteriyor.

Ethereum

ETH fiyatı, önceki aralığa bağlı hareketin ardından mütevazı kazançlarla işlem görüyor. 3,200 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük kapanış, yeni bir yükseliş trendi için yönü net bir şekilde belirleyecektir. Bununla birlikte fiyat, yükseliş görünümünü görmezden gelecek kadar yükselen trend çizgisinin altına düşerse bu tez geçersiz kalacaktır.

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmini 12,367,183,635 dolar seviyesinde tutuyor. Bu da %21 oranında bir düşüşe işaret eder.

Ethereum fiyatı yükseliş trend çizgisi yakınından destek alıyor

ETH fiyatı, 3,581 dolardaki yüksek seviyelerinden %17 oranında geri çekildikten sonra 2,990 dolar civarında işlem görmeye başladı.  Bununla birlikte, fiyat 50 günlük EMA’da (Üssel Hareketli Ortalama) 3,073 dolar seviyesinde bir engelle karşı karşıya.

Ethereum grafik

Bununla birlikte 2,445 dolardan başlayan yükselen trend çizgisi, boğalar için bir destek görevi görüyor. Satın alma baskısındaki bir canlanma, fiyatı kritik hareketli ortalamanın üzerine itecektir. Bu gerçekleşirse ilk yukarı yönlü hedef, 11 Nisan tarihinin en yüksek seviyesi olan 3,214,88 dolar olacaktır.

Buna ek olarak, 3,200 doların üzerinde kesin bir günlük kapanış boğaları 3,400 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasına kadar yükselmeye teşvik edecektir.

Ethereum fiyatı, ocak ayından bu yana 2,400 dolar ve 3,400 dolar gibi kısa bir aralıkta konsolide oluyor. Fiyat, 2,400 dolar civarında bulunan çift dipten yaklaşık olarak %45 oranında bir artış kaydetti.

Bu yazının yazıldığı sırada ETH son 24 saatte %0,19 oranında bir artışla 3,027 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Altcoin için bazı teknik göstergeler:

Stokastik Osilatör: Gösterge aşırı satım bölgesinin yakınında işlem görüyor. Ayrıca, olası geri sıçramaya işaret eden üçlü dip oluşturmuş durumda.

MACD: Bir diğer teknik gösterge olan MACD ise nötr bir sapma ile orta çizginin üzerinde geziniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin