featured

Ethereum 2.0 sözleşmesinde yeni rekor: İşte biriktirilen Ether miktarı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni Testnet’lerle birlikte Ethereum ağı büyük geçişe hazırlanıyor. En değerli ikinci varlıktaki bu kadar telaş tamamen yeni bir sisteme geçilmesinden kaynaklı. Geri sayıma çoktan başlayan ekip bu sene içinde tamamen olayı bitirmek istiyor. Geliştiriciler ise bugün yeni bir Testnet’in genel yapısı itibarıyla başarılı olduğunu söyledi.

Ethereum 2.0 ile en büyük değişikilik ise stake modeline geçmek olacak. Yani madencilik işlemi artık ortadan kalkacak. Bu yüzden büyük bir stake olayları ile karşı karşıyayız. Stake edilen coinlerin toplam değeri şu anda yaklaşık 15 milyar dolar. Ethereum yatırım ürünleri geçen hafta 5 milyon dolar değerinde girişe tanık oldu.

Dünyanın en değerli ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), son birkaç gün içinde küçük bir toparlanma gördü. Son geri dönüşün ortasında, Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesi kapsamında stake edilen toplam Ethereum sayısı, tarihte ilk kez 13 milyonu geçmiş oldu.

Ethereum 2.0 yeni rekorların kırılmasına yardımcı oluyor

Beacon Chain’in Aralık 2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana, kripto endüstrisinin ETH ağ yükseltmesine verdiği destek önemli ölçüde arttı. Şu anda, ağ yükseltmesinin mevduat sözleşmesi kapsamında stake edilen Ethereum’un toplam değeri yaklaşık 15 milyar dolar.

Bununla birlikte, Ethereum fiyatındaki neredeyse %75’lik son düşüş nedeniyle, Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesinin değeri önemli ölçüde düştü. Aralık 2021’de söz konusu mevduat sözleşmesinin değeri yaklaşık 40 milyar dolardı.

Son hafta, ETH için perakende ve kurumsal talepte bazı gelişmeler gördü. CoinShares tarafından yayınlanan haftalık dijital varlık fonu akışları raporuna göre, Ethereum yatırım ürünleri geçen hafta 5 milyon dolar değerinde giriş gördü. Ek olarak, ETH işlem ücretleri son birkaç gün içinde önemli ölçüde düştü.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin