Ether’de yüksek adres aktivitesi fiyatı yukarı taşımaya devam ediyor…

Ether’de yüksek adres aktivitesi fiyatı yukarı taşımaya devam ediyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’lerin lideri durdurulamıyor. Büyük bir kopuş yaşayan Ether, son 1 ayda yüzde 53 arttı. Topluluk ise 2 bin dolar için yeniden umut topluyor.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), bugün erken saatlerde 1.750 dolar seviyelerini geçerek güçlü rallisine devam etti. Haber esnasında ise piyasa değeri 200 milyar doları geçti. Yaşadığı yükselişle birlikte, ETH 211 milyar dolarlık piyasa değeri ile 1.734 dolar seviyesinden yüzde 5,6 artışla işlem görüyor.

Ether adresleri hareketli

Ethereum, adres aktivitesinde güçlü bir artışla kripto piyasası rallisine liderlik ediyor. Zincir içi veri sağlayıcı Santiment konu ile ilgili bir rapor yayınladı. Raporda,

“Ethereum büyük bir Perşembe günü geçirdi ve 10 Haziran’dan bu yana ilk kez 1.770 doların üzerine çıktı. Bu artış, ETH’nin #AllTimeHigh adres etkinliğinin ardından tarihte ilk kez 1 milyonu aşarak büyük bir hamleye işaret etmesinden sadece iki gün sonra gerçekleşti.”

Teknik grafiklerde, Ether (ETH) 1.680$ seviyelerinin üzerinde bir kapanış yapmayı başarırsa, 1.800$ seviyelerine kadar gidebilir. Ancak aynı zamanda ETH, 100 günlük üstel hareketli ortalaması (EMA) olan 1.740 dolarda büyük bir direnç de kaydediyor.

Ethereum’un enerji verimliliği

Kripto para birimi blok zincirinin bir Hisse Kanıtı (PoS) ağına geçişi enerji konusunu da gündeme getiriyor. Son ETH fiyat rallisinde önemli bir katalizör görevi gördü. Ethereum geliştiricileri kısa süre önce Ethereum ana ağındaki Merge yükseltmesinin Eylül ayının ortalarında herhangi bir zamanda gerçekleşeceğini açıkladı.

Sonuç olarak, şu andan itibaren ETH yatırımcıları arasında büyük bir iyimserlik var. Pantera Capital’in ortaklarından Paul Veradittakit, Bloomberg’e şunları söyledi:

“Ethereum birleşmesi, protokolü bir hisse kanıtı zincirine dönüştürecek ve belirteç için daha fazla fayda sağlayacak, belirteçleri değiştirecek ve ileriye dönük Ethereum için daha fazla ademi merkeziyetçilik için heyecan sağlayacak.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin