Ethereum balinası devasa miktarda SHIB alımı gerçekleştirdi!
Ethereum balinası devasa miktarda SHIB alımı gerçekleştirdi!

Ethereum balinası devasa miktarda SHIB alımı gerçekleştirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının değeri, son 24 saatte %5,26 düşerek 1.55 trilyon doları gördü. Ayılar piyasayı kontrol ediyor ve ana para birimleri kırmızıda işlem görüyor. Balinalar ise varlıklarını artırmaya devam ediyor. Bir balina, 500 milyar SHIB tokeni satın alarak cüzdanını genişletti.

Meme token, hafta sonu bir geri dönüş rallisinin ortasındaydı ancak Pazartesi günü kripto piyasalarının açılmasıyla yükseliş aniden durdu.

Balinanın satın alınması, piyasa çöküşünü canlandırmayı ve piyasanın toparlanmasını teşvik etmeyi amaçlamış olabilir. Shiba Inu, önemli bir alıma rağmen genel piyasa trendini takip etmekten kurtarılamadı.

SHIB, FTT tokenden eski konumunu alabilecek mi?

Shiba Inu’nun fiyatı, hafta sonu yüzde 16’nın üzerinde bir artışın ardından Ekim 2021’in başından beri görülmeyen bir seviyeye düştü. Meme coin, Ethereum balinaları arasında en çok tutulan kripto para statüsünü FTT tokenden geri almaya çalışıyor. Balinalar, şu anda cüzdanlarında 1.3 milyar dolar değerinde FTT bulunduruyor.

Balinaların tuttuğu SHIB değeri, en son piyasa düşüşünün ardından çarpıcı bir şekilde düştü. Meme tokenin en büyük Ethereum adreslerindeki değeri şu anda 1,1 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. Bu 2021’in Ekim ayından beri kaydedilen en düşük değer. CoinMarketCap verilerine göre, meme tokenin fiyatı bugün 0.000020 dolar civarında seyrediyor. Kripto paranın işlem hacmi ise, 1.680.422.020 dolar olarak kaydedildi. Shiba Inu son 24 saatte %10.26 değer kaybetti.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin