Geçen hafta sert düşüş yaşayan Shiba Inu için sırada ne var?
Geçen hafta sert düşüş yaşayan Shiba Inu için sırada ne var?

Geçen hafta sert düşüş yaşayan Shiba Inu için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu gerçekleşen satışların ardından son iki gününde kripto para piyasası değeri 1.5 trilyon doların altına düştü. Bununla birlikte, yeni bir hafta, altcoinlerin küçük toparlanmalara dikkat çekmesiyle piyasaya yeni bir ivme kazandırdı. 14. sıradaki altcoin olan Shiba Inu, hafta sonu satışlarından sonra en çok kazananlardan biriydi.

Shiba Inu, MATIC’i geçti

Shiba Inu, piyasanın geri kalanı gibi Cuma ve Cumartesi günkü işlemlerde büyük satışlar yaşadı, ancak Pazar günü çok ihtiyaç duyulan bir soluklanma olarak geldi. Shiba Inu’nun fiyatı, 23 Ocak’ın erken işlem saatlerinde 0,0000236 dolara kadar çıktığı için tek bir günde %25’ten fazla değer kazandı.

Altcoin, son geri çekilmeden sonra toparlanıyor gibi görünse de, piyasadaki risk, Shiba’nın kısa vadede daha değişken fiyat dalgalanmaları görebileceğini gösterdi. Özellikle, elde edilen veriler, Shiba HODLers’ın yaklaşık %60’ının, yazı yazılırken zararda olduğunu gösterdi.

Bununla birlikte, SHIB’in %25’in üzerindeki kazançları kısa sürede düzeltme ile karşılandı ve fiyat günlük %9,27 ve haftalık %28,67 düşüş kaydederek yazım sırasında 0,00002099 dolar seviyesine geriledi.

SHIB için sırada ne var?

Son zamanlarda Uphold borsası Shiba Inu’nun listelendiğini duyururken, Ocak ayının başında meme coin Hint kripto para borsası Giottus’ta ve Meksika kripto para borsası Bitso’da listelendi. Bununla birlikte, olumsuz fiyat hareketine rağmen yaklaşık 1.2 milyar dolarlık Shiba Inu tokenleri en büyük Ethereum adresleri tarafından tutulmaya devam ediyor. SHIB’nin 10 Mayıs 2021’de yapılan tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,0005 dolardan %75,90 düştüğünü belirtmekte fayda var.

Doge katilinin kısa vadeli ve uzun vadeli ROI’leri, hâlâ düşüş sinyalleri verdiği için negatif getiriler sundu. Ayrıca, son fiyat kayıpları altcoin fiyatını Ekim fiyat seviyesine indirdi. Geriye dönüp bakıldığında, SHIB’nin Ekim ayında son büyük fiyat hareketini %1000’in üzerinde kazanç elde ettiğini görmesi dikkat çekicidir, ancak o zamandan beri kripto para büyük ölçüde daha düşük dipler ve en düşük zirveler yaptı.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin