Eski Ripple CTO'sundan XRP'yi ilgilendiren yeni proje!
Eski Ripple CTO'sundan XRP'yi ilgilendiren yeni proje!

Eski Ripple CTO’sundan XRP’yi ilgilendiren yeni proje!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski Ripple CTO’su Stefan Thomas, XRP destekli bir mikro ödeme ağı üzerinde çalışmalara başladığını duyurdu. Eski Ripple CTO’su XRP’yi ilgilendiren önemli bir proje için hazırlıklara başladı. Coil CEO’su Stefan Thomas, eşler arası bir mikro ödeme ağı üzerinde çalıştığını Twitter üzerinden takipçilerine duyurdu.

Başlangıçta işlemleri halletmek için kripto para olarak XRP’den faydalanacak. Ancak Thomas gelecekte Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğer kripto para birimlerini ekleme planları olduğunun da altını çizdi. Eski Ripple CTO’su, BitcoinJS adlı kendi Bitcoin uygulamasını yazdığından beri bunun en iddialı projesi olduğunu söyledi.

En büyük kripto para Bitcoin’i en erken benimseyenlerden biri olan Thomas, şirketin henüz küçük bir başlangıç yaptığı 2012 senesinde Ripple’a katılmıştı. Thomas, Ripple’a şirketin ilk müşteri uygulamasının uygulaması olan Ripple İstemcisi üzerinde çalışmaktan sorumlu kıdemli bir mühendis olarak katıldı. Haziran 2013’te Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu olarak atandı.

San Francisco merkezli programcı, Ripple tarafından desteklenen bir web para kazanma platformu olan Coil’e odaklanmak için 2018 yılında Ripple’dan ayrıldı. Alman merkezli programcı, New York Times’a yaklaşık 220 milyon dolarlık kripto para cüzdanına erişemediğini söyledikten sonra Ocak 2021’de ilgi odağı olmuştu. Cüzdana girişimler ise 10 yılı aşkın süredir başarısız.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin