Enterprise Ethereum Alliance, Blockchain’in benimsenmesini arttırıyor
Enterprise Ethereum Alliance, Blockchain’in benimsenmesini arttırıyor

Enterprise Ethereum Alliance (EEA) ve Hyperledger güçlerini birleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sektördeki en büyük Blockchain konsorsiyumlarından ikisi Enterprise Ethereum Alliance (EEA) ve Hyperledger, 1 Ekim’de, kurumsal taşınmaza kabulü desteklemek için birbirlerinin organizasyonlarına “Yardımcı Üyeler” olarak katılacaklarını açıkladı.

Enterprise Ethereum Alliance (EEA) ve Hyperledger topluluklar arası işbirliğini için çalışacak

Mart 2017’de Santander, JPMorgan ve diğer çeşitli üyeler tarafından oluşturulan bir kurumsal Blockchain örgütü olan EEA, Ethereum (ETH) Blockchain uygulamalarının gizliliğini, ölçeklenebilirliğini ve güvenliğini geliştirmeye odaklanıyor. Linux Foundation’daki Hyperledger İcra Direktörü Brian Behlendorf ve Enterprise Ethereum Alliance’ın Yönetici Direktörü Ron Resnick, bir blog gönderisinde bir araya gelme kararının etkisini şu sözlerle açıkladı:

Bu katılım diğer üyelerle bağlantı kurma ve karşılıklı topluluklar arası işbirliğini mümkün kılacak. Böylece Blockchain teknolojisinin işletme sektöründe benimsenmesini sağlanacak.

Hyperledger geliştiricileri AÇA spesifikasyonuna kod yazacak

Hyperledger’ın teknolojisi, küresel ekonominin çeşitli sektörlerinde kurumsal Blockchain tabanlı entegrasyonların bir parçası haline geldi. FedEx, Eylül ayı sonunda tedarik zincirleri, lojistik ve nakliye için Blockchain kullanımı adına 270’den fazla üyeye sahip Hyperledger’a katıldı. Brian Behlendorf ve Ron Resnick daha sonra şunları söylediler:

Bu ilişki ile Hyperledger geliştiricilerin AÇA spesifikasyonuna uygun kod yazması ve 2019’un ikinci yarısında test programlarını onaylayarak piyasaya sürmesi bekleniyor.

Mayıs ayında EEA, Ethereum tabanlı iş uygulamalarının özelliklerini ve Ethereum Blockchain tabanlı çözümleri kullanan şirketler için birlikte çalışabilirliği mümkün kılan bir çözüm geliştirdiler ve Enterprise Ethereum Client Specification 1.0’ı standartlaştırmak için yeni bir yazılım yayınladılar.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin