Hodler mı trader mı? Yeni araştırmaya göre en kârlı Bitcoin stratejisi
Hodler mı trader mı? Yeni araştırmaya göre en kârlı Bitcoin stratejisi

En kârlı Bitcoin yatırım stratejisi hangisi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter’daki kripto topluluğunun ünlü üyesi Rhythm, Bitcoin sahiplerinin eğilimleriyle kâr oranı arasında ilişki kurduğu yeni bir araştırmayı ortaya koydu. Rhythm Trader tarafından sağlanan verilere göre elinde Bitcoin tutanlar, art arda alım ve satım yapan trader’lara göre daha kolay kâr elde etti.

“Hodl yapanlar Bitcoin tarihinin yüzde 98,66’sında kâr etti.”

Önde gelen kripto para analisti, hodler’ların 3.869 günlük Bitcoin tarihinin 3.817 gününde kârlı olduğunu açığa çıkardı. Bu aralık, yüzde 98,66’lık bir zaman dilimini kapsıyor.

Analist, Bitcoin piyasasında para kaybedenlerin, düşüş trendi sırasında parayı elinden çıkaranlar olduğunu da sözlerine ekledi. Öte yandan, ön yargılı baskıdan bağımsız olarak kripto parayı elinde tutanlar azami kâr elde etti.

Analistin bu görüşü, Bitcoin’in ideal bir değer deposu varlığı olup olmadığına dair devam eden bir tartışma sonucunda ortaya çıktı. Bunu destekleyenler, Bitcoin’in altın kadar güvenli bir liman varlığı olduğuna inanıyor. Bu fikre karşı olanlar, Bitcoin’in altında yatan fiyat oynaklığının onu değersiz bir değer deposu haline getirdiğine inanıyor.

“Bitcoin’in kullanım durumu yeterli.”

İki fikir arasında, Bitcoin’i spekülatif bir araç olarak gören yatırımcı ve trader’lar da var.

Değer deposu, yatırımcıları riskten korunma amaçlı varlıklar aramaya iten kasvetli makroekonomik görünüm sayesinde, Bitcoin pazarına daha fazla spekülatör getirmeyi umut ediyor. Ünlü kripto para analisti Tony Vays, Bitcoin’in bir yabancıyı etkilemek için yeterli kullanım durumu olduğuna inanıyor.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin