featured

Piyasa toparlanıyor! İşte bu haftanın en çok değer kazanan 5 kripto para birimi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa lideri olan Bitcoin’in büyük oranlarda değer kaybetmesi ile altcoin’ler de düşüş yaşadı. Anncak son zamanlarda piyasanın yavaş yavaş toparlanması ile birlikte yatırımcıların yüzü güldü. İşte bu haftanın en çok değer kazanan 5 kripto para birimi.

5.OKB (OKB)

Web sitesine göre OKB, Ethereum platformunda çalışan bir yardımcı program token’ıdır.  OK Blockchain Foundation tarafından dağıtılır. Vakıf, arzı tanımlamak için OKB token’larını sistematik olarak yakar. Bu, fiyatı artırır ve kullanıcıların kripto para birimlerini taşımasına yardımcı olur. OKB fiyatı son 7 gün içinde neredeyse %22,8 oranında değer kazandı.

kripto para grafik

4.Huobi (HT)

Huobi Token aynı zamanda bir değişim token’ıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, Singapur merkezli Huobi borsasına ait. Token 2018’de kuruldu. Borsayı kullanırken kripto para birimi sahiplerine de fayda sağlıyor. Son 7 günde, HT fiyatı  %32,8 oranında artış kaydetti.

3.Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ), yalnızca spor ve eğlence meraklıları için yapılmış bir kripto para birimidir. Chiliz, Malta merkezli uluslararası bir spor ve eğlence kuruluşu olan Mediarex Group’un bir projesidir. Futbol takımları Juventus, Paris Saint-Germain, Atletico de Madrid, Galatasaray, A.S. Chiliz’in başlıca müşterileri arasında iken ayrıca Roma, West Ham, Independiente ve Dota 2 E-spor şampiyonları OG yer alıyor. Binance, OK Blockchain Capital ve Ceyuan Ventures ortaklaşa girişime 60 milyon doların üzerinde katkıda bulundu. Son 7 gün içinde, CHZ fiyatı neredeyse %26,6 oranında artış yaşadı.

2.NEXO (NEXO)

Web sitesine göre, NEXO (NEXO), temel varlıklar tarafından desteklenen esnek bir token’dır. Firmanın kazancının %30’u token sahiplerine sabit pasif gelir sağlar. Son 7 günde, NEXO fiyatı neredeyse %37,3 oranında değer kazanarak yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

1.Celsius Network (CEL)

Celsius, Ethereum’da merkezi olmayan borç verme için kullanılan bir DeFi platformudur. Kullanıcılar hem kredi verebilir hem de kredi alabilir. Bunda, borçlular borç verenlerde bir hisseye katılır ve krediyi karşılamak için teminat verir. Son 7 günde, CEL fiyatı neredeyse %175’lik bir artış yaşadı ve bu haftanın en çok kazanan kripto para birimlerinden bir tanesi oldu.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin