featured

Gözde altcoin rakiplerini geride bırakarak son iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, en büyük kripto para birimlerini arasındaki ilk 10 listesinde daha da yükseldikçe son zamanlarda ivme kazanıyor. Altcoin, BUSD’nin değerlenmesi ile günler önce piyasa değerini aştığında 7. en büyük kripto para birimi olan konumunu kaybetmişti. Bu, piyasanın ADA fiyatını etkileyen ani bir düşüş yaşadığı zaman meydana gelmişti.

altcoin ADA

Bununla birlikte ADA, piyasa yükselirken bir fiyat artışı yaşadı ve ardından 7. sıradaki yerini geri kazandı. Altcoin, bu başarısının ardından da durmadı. Çünkü ADA, bu hareketi ile XRP’yi yerinden etti. Bu, altcoin fiyatının 0,55 dolarda bulunan direnç noktasını kırması ile birlikte gerçekleşti.

Cardano şu anda en büyük 6. kripto para birimi

Cardano’nun (ADA) piyasa değeri cumartesi günü 19,1 milyar dolara ulaştı. Bu, altcoin’in iki ayda ulaştığı en yüksek seviyedir.

Bu dönüm noktası, ADA’nın piyasa değerine göre en iyi kripto para birimleri arasında yükselmesine sebep oldu.  ADA şu anda bu sıralama 6. sırada yer alıyor.

Bu yazının yazıldığı sırada 18,86 milyar dolarlık mevcut piyasa değeri ile ADA, XRP’nin üzerinde yer alıyor. Her iki varlık da kendi rallilerinde bekleneni yaptı. Son boğa piyasası rallisi, BTC ve ETH’nin yeni zirvelere ulaşmasıyla kripto piyasasını yeniden ayağa kaldırdı.

ADA, 2 aydır ilk kez 0,55 doları aştı

Cardano’nun piyasa değerindeki artış ile altcoin’in fiyatı da yükseldi.  ADA, iki aydan fazla bir süre boyunca bunun altında işlem gördükten sonra 0,55 dolarda bulunan direnç noktasını başarıyla kırdı.

Altcoin, haziran ortasından temmuz başına kadar 0,50 dolarda bulunan direnç noktasını kırmaya çalışırken birden fazla ret gördü. Birkaç yardım hareketi değeri artırdı. Ancak her seferinde 0,50 dolar seviyesi güçlük çıkardı.

Ağustos ayında altcoin, 0,55 dolardaki direnci kırmayı kafasına koyduğu için bu bölgenin üzerindeki konumunu daha da sağlamlaştırdı. Son yardım rallisi, fiyatın hafifçe 0,558 dolara düşmesinden önce ADA’yı 0,56 dolara çıkardı.

Bu yazının yazıldığı sırada ADA, 0,557 dolar civarında işlem görüyor. Boğalar piyasaları daha da yukarı iterse, altcoin bu seviyenin üzerindeki pozisyonunu kısmen sağlamlaştıracaktır. ADA fiyatının bir sonraki hedefi ise 0,65 dolarda bulunan direnç noktası olacaktır.

ZyCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin