featured

Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin, yükseliş trendini hangi şartlar altında koruyabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), önceki kazanımlarını takiben 3,300 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı. En yüksek seviyeleri test ettikten sonra Ethereum, %0,60 oranında bir kayıp yaşayarak geri çekildi. Bununla birlikte, fiyat son yedi gün içinde %3,16 oranında kazanç kaydetti.

En büyük altcoin Ethereum için bazı teknik göstergeler

Altcoin ETH, 2,900 dolar seviyesindeki uzun vadeli destek bölgesinden daha da yükseliş kaydetmeye hazırlanıyor. Yeni boğa döngüsünü grafiklendirmek için 200-EMA’nın üzerinde bir günlük veriler kabul edilebilir. Ayrıca USDC’nin Ethereum üzerindeki stablecoin arzı, ilk kez Tether’i (USDT) geçti.

Ethereum (ETH) blockchain’i rakiplerini devirdi

Rakip Tether (USDT), Ethereum blockchain’indeki USDC stabilcoin’inin toplam arzında ilk kez geride kaldı. Ethereum’daki mevcut toplam USDC arzı 39,92 milyar olarak kaydedilirken, USDT’nin blockchain’inde ise bu değer 39,82 milyarda.

altcoin Ethereum

Teknik grafikte, 10 Kasım tarihindeki en yüksek seviyeden azalan trend çizgisi, boğalar için güçlü bir direnç bariyeri görevi görüyor. Daha düşük zirveler ve daha düşük oranlı düşüşleri ifade eden şekil, altcoin fiyatını en son eylül ayında görülen seviyelere sürükledi.

Düşen eğimli çizgi ile geçici direncin kesişimi 3,500 dolarda görünüyor. Bu seviyenin üzerinde gerçekleşecek bir kırılma, ilk hedef 3,800 dolar civarında olacak şekilde ETH’deki yeni yukarı ralliyi körükleyecektir. Teknik göstergeler aşırı satım bölgesinde kaldı. Herhangi bir artış ile fiyatlarda bir sıçrama yaşanabilir.

10 Ocak tarihinde 2,928,69 dolardaki en düşük seviyelerde yükselen bir çekiç ile mum kalıbı oluşumu, dört günlük yukarı yönlü momentum ile sonuçlandı. ETH boğaları, 13 Ocak tarihinde 3,413,36 dolarlık yüksek seviyelerden kâr rezervasyonuna giriyor. Ancak, ayılar fiyat üzerinde fazla baskı yapmıyor. Ayrıca 3,486 dolardaki 200-EMA’nın üzerinde bir hareket, yükseliş hissini sağlam tutmak için bir ön koşuldur.

Öte yandan, 14 Ocak tarihinin düşük seviyesi olan 3,188,4 doların altında gerçekleşecek bir günlük kapanış, 2,900 dolardaki kritik destek seviyesini korurken piyasadaki ayıları sevindirebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin