featured

Elrond, 19 Kasım’da Maiar DEX lansmanı için teşvik programını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Düşük gecikme süresi ve ihmal edilebilir maliyetlerle saniyede 100.000 işlemin ötesine geçebilen yüksek verimli Elrond Blockchain’i, Maiar DEX DeFi platformunun lansmanını güçlendirmek için 1 milyar dolarlık bir likidite teşvik programı duyurdu. Piyasaya 2020 yılında giriş yapan kripto para birimi, kısa sürede ilk 50 içinde yer almayı başardı. Önemli başarılara imza atan varlık şimdi ise teşvik programıyla ön plana çıkmayı hedefliyor. 

EGLD, bugüne kadar en büyük DeFi teşvik programı olarak nitelendiriliyor. DeFi platformlarının benimsenmesi kripto alanınında yeni bir akım haline dönüşmesine yol açtı.

Maiar DEX yardımcı programı ve yönetim Token’ı olan MEX’te yer alacak. Bu nedenle, ilk ay 282 milyon dolar olmak üzere toplam 1,29 milyar dolarlık MEX Token’ları, EGLD, MEX ve USDC tokenlerinde likidite sağlayacak. Bununla beraber Maiar DEX kullanıcılarına dağıtılacaktır.

MEX Token’ları 19 Kasım Cuma gününden itibaren dağıtıma başlayacak 

Maiar DEX için oluşturulan akıllı sözleşmeler, Runtime Verification tarafından sıkı denetimden ve resmi doğrulamadan geçmiştir. Platform, performansını ve en zorlu koşullar altında bile ölçeklenebilirliğini doğrulayan bir dizi etkinlikte stres testine tabi tutulmuştur.

İlk kez kullananların yalnızca bir telefon numarası kullanarak 1 dakikadan kısa sürede güvenli bir kripto cüzdanı elde etmelerini sağlayabilecek. Son derece sezgisel Maiar Uygulaması ile birleştiğinde, Maiar Exchange’in çekici ve kullanımı kolay kullanıcı deneyimi sunan, DeFi’nin benimsenmesini sağlayacak güçlü ve yeni bir standart oluşuyor. Elrond Network CEO’su Beniamin Mincu ise şunları söylüyor:

“Maiar DEX’in sahipliğini bir milyar kullanıcıya dağıtarak, herkesin her yerden erişebileceği gerçek anlamda küresel bir finansal sistemin temellerini atıyoruz.”

Bu devasa teşvik programı ile Elrond, sektördeki en güçlü ve en hızlı likidite ön yükleme mekanizmalarından birini oluşturmayı amaçlıyor.

En büyük DeFi platformları olan Uniswap, PancakeSwap veya SushiSwap gibi alanlarda yer almayı hedefliyor. Aynı zamanda orantılı şekilde MEX Token’larını talep edebilecek bir takip teşvik programı ile devam edecek.

Blockchain teknolojisini kullanan finansal ürünlerin daha verimli ve erişilebilir olduğu zaten kanıtlandı. Elrond, eşi benzeri görülmemiş miktarda teşvik vererek, DeFi ürünlerinin küresel ölçekte yaygınlaşması için güçlü bir baskı oluşturuyor.

Elrond Hakkında

Elrond, verim ve işlem hızında 1.000 kat kümülatif iyileştirme sağlamak için sıfırdan tasarlanmış yeni bir Blockchain mimarisidir. Bunu başarmak için Elrond iki önemli yenilik sunar: Yeni bir Adaptive State Sharding Mechanism ve Secure Proof of Stake (PoS) algoritması. Bunlar hızlı, verimli ve güvenli bir fikir birliği mekanizmasıyla doğrusal ölçeklenebilirlik sağlar. Böylece EGLD, 5 saniyelik gecikme süresi ve ihmal edilebilir maliyetle saniyede 10.000’den fazla işlemi (TPS) işleyebilir. Ayrıca izinsiz, sınırsız, küresel olarak erişilebilir bir internet ekonomisinin omurgası olmaya çalışır.

Maiar Exchange Hakkında

Maiar Exchange, Elrond Network tarafından geliştirilen bir DEX AMM platformudur. Tamamen parçalı bir Blockchain mimarisi üzerinde çalışan türünün ilk platformudur. Güçlü UX, sezgisel tasarım, ölçeklenebilir altyapı ve zorlayıcı unsurları birleştiren Maiar DEX, DeFi’yi internet ölçeğinde benimsemeyi sağlayacak tamamen topluluğa ait bir platformdur.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin