Elon Musk'ın planları Dogecoin'e yükseliş getirdi!
Elon Musk'ın planları Dogecoin'e yükseliş getirdi!

Elon Musk’ın planları Dogecoin’e yükseliş getirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş dijital para birimi ekosisteminde fiyatların kademeli olarak düştüğü bir gün oluyor. Görünüme rağmen, Dogecoin (DOGE) fiyatı yükselişini sürdürüyor ve CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, yazının yazıldığı sırada %6,03 artarak 0,09384 dolara ulaştı.

Dogecoin’in genel piyasadan ayrılması, aşağıda gösterilen haftalık grafiğe göre en kötü kazananlardan biri olduğu için oldukça teşvik edilmiş gibi görünüyor.

Dogecoin-USD Chart

Son derece değişken bir kripto para birimi olan Dogecoin, ister olumlu ister olumsuz olsun, haberlere karşı çok hassastır. Mevcut yükseliş koşusu, Elon Musk’a ait sosyal medya platformu Twitter’ın ödeme hamlesiyle ilerleme yolunda olduğuna dair haberlerin yayılmasından kaynaklanıyor. Daha önce ima edildiği gibi Elon Musk, dijital para birimlerini entegre etme planlarını yineledi.

Financial Times (FT) kaynakları, Esther Crawford liderliğindeki küçük bir ekibin ürünü geliştirmekle görevlendirildiğini ortaya çıkardı. Hareket, Musk’ın Twitter’ı iletişim ve mobil para transferleri için tek adres haline getirme vizyonuyla aynı çizgide ilerliyor.

Dogecoin nasıl fayda sağlar?

Elon Musk, dijital para birimlerine en çok inananlardan biri olarak bilinir ve etrafındaki 22.000’den fazla kripto para birimi arasında en sevdiği para Dogecoin’dir. Musk, DOGE’yi Tesla’nın bazı ürünleri için bir ödeme yöntemi olarak entegre etti. Böylece, Twitter’ın ödeme sisteminde Dogecoin’in ön saflarda yer alacağıyla ilgili haberler hızla yayıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin