featured

Elon Musk yine DOGE seviciliğini konuşturdu! Bu seferki detay McDonalds

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Her platformda DOGE’yi öven Elon Musk, yeni bir tweet paylaşımı yaptı. Bu seferki mesajında farklı bir detaya yer verdi. Dogecoin topluluğunu heyecanlandıran bir mesajla yeniden karşımıza çıktı. Elon Musk, McDonalds’ı etiketleyerek, “McDonalds, Dogecoin’i kabul ederse güzel bir Happy Meal menüsü yiyebilirim” mesajını paylaştı.

Elon Musk Dogecoin Tweet'i

Meme coin topluluğu daha öncesinde de ünlü fast food zincirinde ödeme yapılması için şartları zorlamıştı. DOGE topluluğu bu konuda oldukça istekli. Kim bilir, Elon Musk sayesinde yatırımcılar McDonalds’dan hamburger yiyebilir. Öte yandan Musk, Dogecoin ile Tesla satışlarının  yapılabileceğini daha öncesinden duyurmuştu. Müşteriler, Tesla ürünlerini meme coin ile ödeme yaparak alabilecekler.

Öte yandan McDonalds resmi Twitter hesabından kripto para topluluğuna bir mesaj verdi. Mesajda kripto hesaplarını işleten insanlara seslenerek “Nasılsın” tweet’ini paylaştı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Dogecoin, Elon Musk’ın paylaşımından sonra yüzde 10 artışa geçti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin