McDonalds'ın Elon Musk'a yanıt vermesiyle bir token %285.000 fırladı!
bu-token-yuzde-285000-deger-kazandi

McDonald’s’ta işler kızışıyor: Dogecoin ödemeleri ne zaman geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın önde gelen restoran zinciri McDonald’s, kripto para piyasası ciddi bir çöküşle karşı karşıya kaldıktan sonra yaptığı açıklamalarla adeta kendi reklamını yapmaya başladı.

Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus ve El Salvador’un başkanı Nayib Bukele de bu sefer oyuna dahil oldu ve Twitter’da profil fotoğraflarını McDonald’s temasına uyacak şekilde düzenlediler.

https://twitter.com/nayibbukele/status/1485031106982428677?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1485031106982428677%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cryptopolitan.com%2Fmcdonald-teases-crypto-investors-market-dip%2F

Kripto yatırımcıları şakayı yakaladı

Bugün erken saatlerde, McDonald’s işleri renklendirdi. Kripto para piyasasındaki mevcut durum hakkında bir şekilde alay ederken kriptodaki insanları kontrol etmek için Twitter hesaplarına gittiler.

Binance, Coinbase ve diğer birçok kripto platformu, Michael Saylor’un “daha fazla Bitcoin elde etmek için ne gerekiyorsa yaptığını” söylemesiyle birlikte oynadı. Bu arada, bazı Dogecoin hayranları, şirkete kripto para ödemeleri için ne zaman destek vereceklerini sorma fırsatını da kullandı.

McDonald’s’ta Dogecoin ne zaman?

Geçen hafta, Dogecoin yatırımcıları, popüler meme tokeni ile restorandaki yiyecekler için ödeme yapmakla ilgilendiklerini belirttiler. DOGE topluluğu, McDonald’s, Billy Markus’un bir yorumuna yanıt olarak, Shiba Inu köpeğinin ağzında kızartma tutan bir görüntüsünü paylaştıktan sonra, şirketten ödeme için Dogecoin eklemesini istemişti.

Şirket, Dogecoin’in yakın zamanda bir ödeme para birimi olarak desteklenip desteklenmeyeceği konusunda henüz herhangi bir bilgi vermedi – özellikle de piyasanın bu mevcut durumunda. Ancak verdikleri yanıt, “İlginizi duyduğumuz ve ödeme deneyimini sürekli olarak değerlendirdiğimiz için teşekkür ederiz” oldu.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin