Elon Musk ve Dogecoin'e Burger King'den destek!
Elon Musk ve Dogecoin'e Burger King'den destek!

Elon Musk ve Dogecoin’e Burger King’den destek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fast food devi Burger King, Elon Musk ve McDonald’s arasında geçen Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etme tartışmasına katıldı. Burger King konuyla ilgili bir tweet paylaştı. Fast food devinin tweetinin ardından Dogecoin topluluğu, şirketin DOGE’yi ödeme yöntemi olarak ne zaman kabul edeceğini sormaya başladı.

Burger King, Elon Musk ve DOGE’yi destekliyor mu?

25 Ocak’ta Tesla patronu ve orijinal meme kriptosu Dogecoin’in en büyük destekçisi Elon Musk, McDonald’s, Dogecoin ödemelerini kabul etmeye başlarsa canlı bir TV yayınında Happy Meal yiyeceğini tweetledi.

McDonald’s, bunun gerçekleşmesi için Tesla’nın önce “Grimacecoin”i kabul etmeye başlaması gerektiğini belirterek teklifi reddetti. Bu, Doge topluluğunda büyük bir hayal kırıklığı yarattı ve bazı üyeler, McDonald’s ekibinin neden böyle “sevimli” bir yanıt üretmesinin tam 10 saat sürdüğünü merak etti.

Ancak Burger King, Elon Musk’a da destek olarak görülebilecek biraz belirsiz bir tweet göndererek yanıt verdi.

Kriptodan bahsetmişken, El Salvador’da McDonald’s, cumhurbaşkanının BTC’yi ülkede yasal ödeme aracı olarak kabul ettiği için Bitcoin’i zaten kabul ediyor.

DOGE topluluğu Burger King ve Dogecoin’e inanıyor

DOGE topluluğu bu yanıtı, Burger King’in DOGE’yi kabul etmekten çekinmeyebileceğine dair bir ipucu olarak algıladı ve McDonald’s rakibinden herhangi bir onay alınmamasına rağmen, konu spekülatif bir yön aldı.

https://twitter.com/YoungCrypto69/status/1486287975805861893?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1486287975805861893%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fburger-king-supports-elon-musk-on-dogecoin-tweet-addressed-to-mcdonalds

2019 yılının sonlarında Burger King’in Bitcoin Cash’i kabul etmeye başladığı bildirildi; bu, kripto paranın en büyük müjdecisi Roger Ver tarafından doğrulandı.

Şirket ayrıca Almanya’da Bitcoin’i kabul etmeye başlamıştı ama sonra vazgeçti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin