featured

Elon Musk, Twitter fotoğrafını değiştirdi: Bu altcoin bir anda çıkış yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, yine kriptoyu etkileyecek bir olaya imza attı. Twitter profilini değiştiren Musk, bir varlığın fırlamasına neden oldu.

ApeCoin (APE) fiyatları, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter profil resmini birkaç Bored Apes içerecek şekilde değiştirmesinden sonra bugün fırladı.

APE, Musk’ın hareketinden birkaç dakika sonra %15’in üzerine çıktı Coinmarketcap’ten alınan verilere göre 17.25$’dan pozitif işlem görüyor. Bu hareket aynı zamanda APE’nin dört günlük bir kayıp serisini kırmasına yardımcı oldu. Bu da APE’nin 26$’lık rekor seviyelerden keskin bir şekilde konsolide edildiğini gördü.

Tesla CEO’sunun kişisel olarak herhangi bir APE’ye sahip olup olmadığı belli değil. Ancak bir Bored Ape NFT’nin sahibi olduğu bildiriyor.

Elon Musk’ın profili olay oldu

Yatırımcılar Bored Apes’in yaratıcısı Yuga Labs’ın yeni Metaverse’ü Otherside’ın piyasaya sürülmesini beklediğinden, APE Nisan ayı boyunca en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri olmuştu. Ancak Yuga’nın düşmesini önleme çabalarına rağmen, token piyasaya sürüldükten sonra sürekli düştü.

Otherside NFT’lere olan talep, dayandığı ağ olan Ethereum’da yaygın kesintilere neden oldu. Projenin lansmanı sırasında gaz ücretleri rekor seviyelere ulaştı.

Musk’ın ilk kripto pompalaması APE olmadı

APE’nin mevcut fiyat artışı, Tesla başkanının ilk kripto pompası değil. Dogecoin’deki tweet’leri fiyatları geniş çapta destekledi. Aynı zamanda token’ı ana akım ticarete sokmakla kredilendirildi. Musk, Twitter’da profil resmi olarak DOGE ile ilişkilendirilen Shiba Inu’yu da radarına alarak fiyatlanmışsa neden olmuştu.

DOGE, Musk’ın sosyal medya platformunu devralmasından sonra tokenı Twitter’a dahil edebileceğine dair ipuçları üzerine toplandı . Mart ayında Musk , DOGE’yi kişisel olarak elinde tuttuğunu açıklamış ve tokende küçük bir ralliye yol açmıştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin