Önde gelen altcoinde yüzde 30 düşüş riski var
Önde gelen altcoinde yüzde 30 düşüş riski var

Elinizde varsa uykusuz gecelere hazır olun: Bu altcoin’de %30 çöküş riski!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 0,165 dolarda bulunan aylık desteği kaybeden GALA sahipleri, bir satış ivmesi başlattı. Genişletilmiş düzeltme, yakın zamanda 0,07 dolarlık desteği ihlal ederek %62’lik bir kayba sebep oldu. Satıcılar, bu ihlal edilen desteğin altında yeterli sürdürülebilirlik gösterirse, takip eden düşüş sonrasında GALA 0,05 dolar psikolojik seviyesine ulaşabilir.

GALA haftalık fiyat grafiği arka arkaya altı kırmızı mum gösterdi.

GALA’daki gün içi işlem hacim, %104’lük bir kazanıma işaret ediyor ve 352 milyon dolarda.

GALA/USDT Chart

2022’nin ilk dört ayında, GALA alıcıları 0.178-0.166 $ destek bölgesini agresif bir şekilde savundu. Bununla birlikte, yeni daha düşük zirvelerin oluşumu, satıcıların kripto para fiyatı üzerinde daha yüksek baskı uyguladığını gösterdi.

Sonuç olarak, 29 Nisan’da GALA fiyatı 0.166 $’lık destekten düştü ve hakim düşüş trendinin yeniden başladığını gösterdi. Yeniden test sonrası düşüş, 0.12 dolarlık acil desteği kırdı ve altcoin %55 oranında değer kaybetti.

Ayrıca GALA fiyatı, Eylül-Ekim 2021 alt desteğini 0,07 ABD dolarda yeniden test ederek bir düşüş olasılığını tehdit ediyor. Satıcılar bu desteği başarılı bir şekilde ihlal ederse, yatırımcılar 0,05 $ noktasına ve ardından 0,02 $’a kadar bir serbest düşüşe tanık olabilirler.

Teknik göstergeler

  • EMA’lar: Düşen EMA’lar arasındaki genişleyen boşluk, artan baskıyı gösteriyor.
  • RSI: Ani fiyat düşüşü günlük RSI eğimini aşırı satım bölgesine çekti. Bununla birlikte, bu aşırı satış, altcoin’in küçük bir rahatlama rallisine tanık olabileceğini gösteriyor.
  • Stokastik RSI: K ve D çizgisindeki keskin bir düşüş, altta yatan düşüş momentumunda herhangi bir zayıflık olmaksızın bir yükseliş olduğunu gösteriyor.
  • Direnç seviyesi: 0,07 ve 0,12 dolar
  • Destek seviyesi: 0,05 ve 0,02 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin