EIP-1559 yükseltmesi MATIC fiyatını nasıl etkiler? Analistler ne öngörüyor?

EIP-1559 yükseltmesi MATIC fiyatını nasıl etkiler? Analistler ne öngörüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EIP-1559 yükseltmesi artık Polygon ağında bugün yayınlandı. Yükseltme, MATIC yakım mekanizmasıyla altcoin’in fiyatını olumlu yönde etkileyebilir. Polygon taraftarları, daha önce ağda yaşanan tıkanıklığın ve öngörülemeyen ücretlerin tüccarları Avalanche gibi rakiplere yönelttiğini belirtmişti.

EIP-1559 MATIC fiyatını nasıl etkiler?

Ağdaki EIP-1559 yükseltmesi, Polygon topluluğu ve traderlar tarafından uzun süredir bekleniyordu. Yükseltme bugün Polygon ağında yayınlandı.

Daha iyi ücret görünürlüğü ve öngörülebilirliğinin, Polygon ağındaki kullanıcıları ve işlemleri artırması bekleniyor. Ağın yerel tokeni, ağ tıkanıklığı ve spam alım-satım işlemlerinin azalması ile birlikte zincir içi etkinlikte bir artışa tanık olabilir.

Ethereum EIP-1559’u yayınladığında, Londra hard fork’u altcoin fiyatını artıran bir arz kıtlığına neden olmuştu. Polygon destekçileri, ağın yerel tokeni MATIC üzerinde benzer bir etki bekliyor. MATIC ağının hard forku bugün erken saatlerde yayınlandı.

Analistler MATIC fiyatı için ne öngörüyor?

Polygon’un yerel tokeni son 24 saatte %10 kayıp kaydetti. Yine de buna rağmen, analistler Polygon ağının yerel tokeni konusunda iyimserler. Takma adlı bir kripto analisti ve tüccarı olan @iam_Beast_, Polygon’un tokeninin fiyat trendi ile FTM’yi karşılaştırarak kripto paranın fiyatında bir ralli öngördü. Buna göre analist, MATIC fiyatı için 2,7 dolarlık bir hedef belirledi.

Kripto analisti ve yatırımcısı olan @Trader_XO ise karşıt bir görüşe sahip. Analist, token fiyatının Mart 2022’ye kadar düşüş trendini sürdürebileceğine inanıyor.

Bir kripto analisti ve Youtuber olan Lark Davis, kripto paranın EIP-1559 uygulamasını yorumladı. Davis, hard fork’un Polygon ağı için önemli bir güncelleme olduğuna inanıyor.

FXStreet analistleri ise MATIC ayı tuzağının fiyatı 2,70 dolara itebileceğine inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin