Polygon sonunda gerçek zamanlı MATIC yakımına başlıyor

Polygon sonunda gerçek zamanlı MATIC yakımına başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EIP1559’un etkinleştirilmesi, Polygon’un yerel tokeni MATIC’in gerçek zamanlı olarak yakılmasını sağlıyor. 14 Aralık’ta, Polygon geliştiricileri ilk olarak BNB ve ETH gibi bir ücret yakma mekanizması kullanacaklarını duyurmuşlardı.

Geçen ay Mumbai Testnet’te EIP1559’un başarılı bir şekilde sunulmasından sonra, Polygon artık Mainnet’te London Hardfork için bir blok numarasına sahip. Polygon, EIP1559 ve ilgili EIP’lerin Mainnet’te 18 Ocak 2022’de saat 08:00 UTC civarında etkinleştirileceği London Block’a çarpacak.

Polygon resmi Twitter hesabından yapılan açıklama şu şekildeydi:

“Geçen yıl Mumbai Testnet’teki başarılı EIP-1559 yükseltmesinden sonra, Mainnet’te çok beklenen London Hardfork burada! EIP1559 ve ilgili EIP’ler, 18 Ocak’ta 03:00 ET / 08:00 UTC civarında Mainnet’te etkinleştirilecektir.”

EIP 1559, ücret piyasası mekanizmasını değiştirmeyi amaçlamaktadır. Yükseltme, ana gas ücreti hesaplaması olarak ilk fiyat açık artırmasını ortadan kaldırır.

İlk fiyat açık artırmalarında, insanlar işlemlerinin gerçekleşmesi için belirli bir miktar para teklif ederler ve en yüksek teklifi veren kazanır. EIP-1559 ile bir sonraki bloğa dahil edilecek işlemler için ayrı bir “taban ücreti” olacak. İşlemlerine öncelik vermek isteyen kullanıcılar, daha hızlı dahil edilmesi için bir madenciye ödeme yapmak için “öncelik ücreti” olarak adlandırılan “bahşiş” verebilirler.

Yakım mekanizması MATIC tokenini daha değerli hale getirebilecek mi?

Bu yükseltme, işlem ücretlerini düşürmeye yardımcı olmasa da, fazla ödeme yapan kullanıcı sayısını azaltmaya ve kullanıcıların maliyetlerini daha iyi tahmin etmelerine yardımcı olur.

EIP-1559 yükseltmesinin sunulması, Matic’in, sahipleri, doğrulayıcıları, yetki verenleri ve geliştiricileri de dahil olmak üzere Polygon topluluğu üzerinde geniş bir etkisi olacak deflasyonist bir varlık haline gelmesine yardımcı olacak.

Polygon’un MATIC tokeni 10 milyar sabit arza sahip, bu nedenle mevcut tokenlerdeki herhangi bir azalma deflasyonist bir etkiye sahip olacaktır. Polygon ekibi, MATIC’in toplam arzı üzerindeki potansiyel etkiyi simüle etmek için temel olarak yükseltmeden bu yana Ethereum‘un deneyimini aldı. Ekip tarafından yapılan analiz, yıllık yakımın bir yılda 27 milyon MATIC’i yok edeceğini gösteriyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin