Düşüşe rağmen Shiba Inu balinalarından dikkat çeken hamle!
Düşüşe rağmen Shiba Inu balinalarından dikkat çeken hamle!

Düşüşe rağmen Shiba Inu balinalarından dikkat çeken hamle!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa satışlarının ardından, Shiba Inu balinaları tokenleri elinde tutmaya devam ediyor. Balina hareketlerini izleme sistemi WhaleStats tarafından elde edilen verilere göre Shiba Inu balinaları, son piyasa düzeltmesine rağmen tokenleri elinde tuttu. WhaleStats, en iyi 100 SHIB sahibinin faaliyetlerini takip etti ve yaptığı analizi topluluğa sundu. Bugün yaşanan piyasa düzeltmesinin ardından, Bitcoin ve diğer kripto paralar önemli bir değer kaybederken çoğu altcoin kırmızı bölgede işlem görüyor.

En İyi 100 Shiba Inu sahibi istatistiği

Balina gözetleme platformuna göre, ilk 100 SHIB balinasının tuttuğu ortalama token miktarı olan SHIB bakiyesi, son 24 saat içerisinde %2,29 oranında artış kaydetti. Bu kategorideki yatırımcıların sahip oldukları ortalama SHIB değeri, piyasa düzeltmesi nedeniyle SHIB fiyatındaki düşüşlere paralel olarak %4,35 oranında azaldığı anlaşılıyor.

WhaleStats

Aktif adresler, hacim ve NetFlow gibi diğer önemli ölçümler, WhaleStats tarafından belirtildiği gibi pozitif görünüme sahip. Shiba Inu sahiplerinin toplam sayısı da yazım sırasında 1.122,398’e yükseldi.

SHIB, WhaleStats tarafından izlenen ilk 1.000 ETH cüzdanı için dolar değerinde en büyük token pozisyonu olduğu için Ethereum balinalarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Shiba Inu fiyat hareketi

Piyasa hareketine paralel olarak, Shiba Inu hafif bir toparlanmadan önce 5 Ocak tarihinde 0,00002860 dolara kadar geriledi. Yazım sırasında Shiba Inu günlük grafikte %2,3 düşüşle 0,299 dolardan işlem görüyor.

IntoTheBlock

Elde edilen verilere göre analistler bu kilit seviyedeki büyük destek nedeniyle 0,000028 dolardan bir toparlanma öngörüyor. Yaklaşık 24.000 adres, bu seviyede 9.263 milyar SHIB tokeni satın aldı ve bu da büyük bir satın almaya işaret ediyor.

Öte yandan, SHIB 0,000031 dolara kadar çok az dirençle karşılaşabilir; ancak, bir sonraki büyük direncin 0,000032 dolara ve ardından 0,000034 dolara yaklaşması bekleniyor, çünkü çok sayıda Shiba Inu adresi bu noktada satış emirleri verdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin