Cardano umut veriyor mu?
Cardano umut veriyor mu?

Kapı aralandı, ışık göründü! Durgun altcoin umut vermeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano şu sıralar üstün bir performans göstermese de bazı özellikleri sebebiyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ağda bir dizi yardımcı program tabanlı uygulama ile istikrarlı bir büyüme görüyoruz. Bu sebeple son haftalardaki düşüş trendinin yakında tersine dönebileceği ihtimali tartışılıyor.

Cardano ağında stake yapan cüzdan sayısı 1 milyonu geçti

Cumartesi günkü piyasa çöküşü, piyasadaki dijital varlıklara merhamet göstermedi. Bunun sonucunda çok sayıda dijital para çift haneli kayıplar kaydetti. Altcoinlerin çoğunda %40 ila %70 seviyelerinde gerileme gördük. Cardano ağı ise bu sırada büyüme ölçümlerinde yeni bir dönüm noktasına ulaştı.

 Kaynaklara göre, Cardano ağında ADA stake eden cüzdan sayısı 1 milyonu geçti. Ağda günlük işlem sayısı da geçtiğimiz günlerde 20 milyonu geçmişti. Ağdaki büyümenin önü alınamıyor.

Cardano ayrıca kendi ağında DEX’leri barındıracağını da duyurdu. Bu özelliğin Noel tatilinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Merkezsiz borsa SundaeSwap’in test ağı da artık yayında. Tüketiciler, aynı zamanda iyileştirmeler önerirken DEX’i deneyimlemeye katılabiliyor.

ADA fiyatı

Bu yazı yazılırken ADA son 24 saatte yaklaşık %4,8 düşüş kaydetti ve 1,31 dolardan işlem görüyor. ADA’nın piyasa değeri şu anda yaklaşık 41.946.313.810 dolarda seyrediyor.

Bir kripto analisti, ADA’nın benzer bir yörüngede kafiyeli olduğu fiyat projeksiyonlarına ışık tutuyor. Ayrıca RSI sıfırlanırken desteğin kesilmesinin ADA fiyatını 0,00002734 ila 0,00003000 SATS seviyelerine çıkaracağını belirtiyor. Bir sonraki destek seviyesi kaybedilirse önceki seviye 0,00002332 SATS olacaktır.

Son düşüşlere rağmen 1 dolar fiyat etiketinin üzerinde kalan ADA fiyatı övgüye değer görülüyor. Paydaşların sayısı, ADA fiyatlarını daha yüksek bir seviyeye çıkması için destekliyor. Bir sonraki yükseltme ve daha fazla benimsenme ile dijital paranın daha yüksek seviyelere yükselmesini bekleyebiliriz.

Bu arada Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili çok enteresan bir istatistik açığa çıktı. Önemli bulgular var. Buradan okuyabilirsiniz.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin