featured

DOT, kararsızlığını sonlandırmaya çalışıyor! Yüksek geliştirme faaliyetlerinin yardımı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan DOT, son birkaç hafta içinde çeşitli nedenlerle ilgi odağı oldu. Messari verilerine göre Polkadot, Ethereum (ETH) dışındaki en büyük geliştirici ekosisteme sahip.

DOT

Açık kaynaklı blockchain platformu, topluluktaki yeni birkaç ortaklığı duyurdu.

Proof-of-Stake (PoS) ağları ve Web3 ekosistemi için önde gelen bir blockchain altyapısı olan Luganode, yakın zamanda Polkadot ile bir ortaklık duyurdu.

Luganode, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Polkadot için staking düğümleri geliştirecek. Bu, ekosisteme daha fazla değer katacak olumlu bir gelişme olarak kabul edilebilir.

Ne yazık ki, gözde altcoin geçen haftaya göre %2,7 oranında daha düşük işlem gördüğü için son birkaç gün içinde büyük kazançlar kaydedemedi.

Bu yazının yazıldığı sırada DOT, 6,36 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, son 24 saatte %2 oranında yükseliş kaydetmesine rağmen çok da önemli bir kazanç elde edemediği görülüyor.

Neler oluyor?

Bununla birlikte, Polkadot kısa süre önce en son haftalık özetini yayınladı. Burada blockchain’indeki en son güncellemelerden bahsetti.

Bildirildiğine göre Tether USD’den sonra USDC, 2022’nin sonunda Polkadot’ta yayına girecek. Ayrıca, DOT’un popülaritesi, ‘Sosyal Aktiviteye Göre Polkadot Ekosistem Paraları’ listesinin başındayken oldukça arttı.

İlginç bir şekilde tüm bunlar olurken, altcoin’in geliştirme faaliyeti fırladı. Bu bir blockchain için olumlu bir sinyaldir.

Ancak 3 Ekim itibariyle aktivite, hafif bir düşüş trendine maruz kaldı. DOT’un hacmi de geçen hafta azaldı, ancak 3 Ekim’de hafifçe yükseldi.

Altcoin’in sosyal hacmi de son birkaç gün içinde bir düşüş kaydetti. Dolayısıyla veriler oldukça belirsiz olduğu için altcoin’in yakın gelecekte ne yöne gideceğini net olarak anlamak mümkün olmadı.

Belirsizlik devam ediyor

Günlük grafik, altcoin fiyatının 6,09 dolarda destek bulduğunu gösterdi. Chaikin Para Akışı (CMF), bu yazının yazıldığı sırada bir artış kaydetti ve tarafsız bir konumdaydı.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), nötr çizginin çok altında bir konumda durdu.

Ayrıca, Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Şeridi’nin verileri, 20 günlük EMA seviyesinin 55 günlük EMA seviyesinin oldukça altında olması nedeniyle satıcıların pazardaki avantajını ortaya koydu.

Bununla birlikte, Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığının (MACD) verileri de genel düşüş tezini doğruladı.

Dolayısıyla yüksek geliştirme faaliyetinin etkileri, bu yazının yazıldığı sırada fiyat tablosunda henüz etkisini gösterememişti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin